Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Hanusi - jeszcze jeden sezon 2016

Ogródek Hanusi - jeszcze jeden sezon 2016

monteverde 21:19, 03 lip 2016

hanka_andrus napisał(a)
Zbyszku, lecvą nam te latka lecą! Najpierw swoje liczyliśmy, teraz już u wnuków za urodzinowe torty się łapiemy! I czym jestem szersza, tym bardziej one mi smakują.

Też miałam urodzinową imprezkę, jeden z wnuków 6 lat i już do szkoły idzie, bo jest bliżej domu, a tak na prawdę, na przeciwko bramki!
A przedszkole na sąsiednim osiedlu. Względy praktyczne wygrały i inteligencja 6'ciolatka.

Miłej niedzieli i pogodnego tygodnia!

jak ja lubię te dzwonki ale w tym roku cosik nie mam
hanka_andrus 21:25, 03 lip 2016

Aniu, Izabelko, właśnie spacerowałam, po falochronie, po deptaku, po rynku w Darłowie, lapidarium przy kościele, obejrzałam zamek i w zamkowej restauracji zjadłam obiad! Było pysznie! a w drodze do domu polał deszcz i potem mieliśmy podwójną tęczę. Ale tej nie uwieczniłam w czasie jazdy.

hanka_andrus 21:27, 03 lip 2016

monteverde napisał(a)

jak ja lubię te dzwonki ale w tym roku cosik nie mam

Aniu mam je pierwszy sezon i też je lubię! Ciekawe czy przezimują?
Kasiek 21:32, 03 lip 2016

Piekne miejsca nam Haniu pokazalas, znam je z dziecinstwa...Dziekuje slicznie za wycieczke nad nasze piekne morze
monteverde 21:54, 03 lip 2016

hanka_andrus napisał(a)

Aniu mam je pierwszy sezon i też je lubię! Ciekawe czy przezimują?

u mnie zawsze zimowały ale w tym roku sporo mi wypadło i dzwonki Prichard miałam też Loddon Anne różowy, pozdrówka
an_tre 22:22, 03 lip 2016

hanka_andrus napisał(a)
Aniu, Izabelko, właśnie spacerowałam, po falochronie, po deptaku, po rynku w Darłowie, lapidarium przy kościele, obejrzałam zamek i w zamkowej restauracji zjadłam obiad! Było pysznie! a w drodze do domu polał deszcz i potem mieliśmy podwójną tęczę. Ale tej nie uwieczniłam w czasie jazdy.
Haniu spędziłaś cudowną niedzielę
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
elka_ 00:14, 04 lip 2016

Witaj Haniu!
Od tygodnia wczytuję się w Twój wątek, nareszcie mogę się przywitać
Jestem pełna podziwu dla Ciebie, Twojego ogrodu, Twoich wierszyków, Twojej mądrości. Zapisałam sobie mnóstwo dobrych rad, dziękuję
Ogród masz cudny, na takim niewielkim kawałku tyle różnorodnych roślin i wszystko dorodne, kwitnące, owocujące - podziwiam.

Pozdrawiam i życzę dużo zdrówka
Wątek zapisuję, będę zaglądać, podziwiać i czerpać tę pozytywną energię, którą emanujesz.
hanka_andrus 05:44, 04 lip 2016

Dziękuję wszystkim wizytującym mój wątek wczoraj do późna. Ja po wycieczce padłam zdechłą kawką z nadmiaru wrażeń.

Elu miło widzieć Twój wpis, zaglądaj kiedy chcesz, ja niestety u innych bywam sporadycznie, bo i wzrok nie ten, i możliwości już nie takie. Ale na miłe wpisy zawsze odpowiadam. Miłego tygodnia!

Aniu monte, Aniu, Kasiu=bardzo mi było miło!
dla Was

Basilikum 06:22, 04 lip 2016

widze, ze wstalasz szybciej jak ja
Dzien Dobry
hanka_andrus 07:05, 04 lip 2016

Izeczko wczoraj padłam o 21:00 to zdążyłam się wyspać! hi, hi

Chmury na horyzoncie, podlewało wieczorem i w nocy, spieszyć się nie muszę, ale przyzwyczajenie drugą naturą. 6 godzin spania i fertig!
Dalej się nie da!

Miłego dnia!