Dobrze Danusiu zrobiłaś o Tobie tez myślałam, jak mnie ta bezsenność męczyła
My ostatni raz sami robimy, potem już będę robić , jak Ty
Carex Elata Aurea, nie martw się, ja Tobie ją kupię i poczeka na ciebie, będzie miał jej bardzo mało, dla mnie odłożybuż
Kasiu, Twój powrót dodał mi energii, zobacz jaki masz na mnie dobry wpływ
Mój ukrywa swoje odchody, nigdy go nie widziałam załatwiającego się, robi w 2 swoje miejsca, ale muszę szukać
Z pracami jestem do przodu, to się nie martwię, ale chcę z innym już ruszyć, a tu jest jak jest, ale dziś niech padadzięki za uściski
Ale powiem Tobie, że powoli zaczynam myśleć, że po natrzaskaniu 5070 stron wątku, ponad 6 lat na forum, powinnam chyba już odejść na forumową emeryturę, coraz bardziej serio się zastanawiam
Taka pomieszana i w kratkę ta pogoda.
Nie wiem czy pytasz o suchodrzew? on ma granatowe owoce, kwitnie białymi drobnymi kwiatkami, fajnie się go tnie, u mnie robi za zimozielony. Inna roślina z granatowymi owocami, to winnik, ale to pnącze.
Co siewu, nie pomogę, bo ja nie sieję, same opadają i się wysiewają, co sezon zbieram mnóstwo siewek i rozdaję, dziś zawiozłam dziewczynom z banku, a większe kępy dam znajomemu. Oddałam im tez carex Bronze Form, część, bo muszę mieć miejsce na nowe
wysprzatąłam patio
jak się ociepli, czeka mnie dalsze szorowanie płyt, z białego szare są
coś koloru, malutko, bo w donicach patyki i nie chce mi się potem rozwalać i wyciągać
w domu mam biały, spopielały róż i biały