ja dopiero ja w necie bedzie ogladne
My badziemy we Wrocku za tydzien i tez wybieramy sie do Ogrodu Japonskiego. Poszperalam po necie i nic nie znalazlam, ze zamkniety.
"Nie moge na dluzej zostac" -wyszeptala Chwila Szczescia - "ale wloze w Twoje serce wspomnienia"
Irenko bardzo, ale to bardzo dziękuję za zaproszenie. Zobaczyć Twój ogród na żywo to by było wydarzenie Tylko czy starczy czasu? Ty z kolei jesteś bardzo zabiegana.
Wybieramy się jutro z samego rana do afrykarium i później chciałam zobaczyć ogród japoński. Ze stron internetowych nie doczytałam o zamknięciu, więc raczej jest czynne. Telefon znalazłam tylko do zarządcy, który nie odbiera
To fajnie, ale tam reklam bez liku
Za tydzień w sobotę będę w domu, umówiłam się z Tomkiem Szostakiem, realizuje program
,,Busem przez polskie ogrody" https://zogrodemnaty.pl/busem-przez-polskie-ogrody-ogrod-14-czesc-1/
zaprosił mnie do swojego programu.
Ale, jak zwiedzicie już japoński, to zapraszam, wpadnijcie na kawę i ciacho
Ano, czy starczy, bo w tym czasie w Afrykarium tłumy, tam wam zejdzie długo, w japońskim też i będziecie padnięci. Chyba, że w drodze powrotnej z Wojsławic, albo przed Wojsławicami, nie wiem tylko jak się wyrobicie,