Gratuluje nagrania i dobrze, ze pogoda dopisała, ciekawa jestem tej relacji bo to krótki program a Ty masz tyle zakątków i ciekawych rosliń. Pięknie wszystko u Ciebie kwitnie i jakie juz masz hakonki duze u mnie cos staneły bo najpierw susza potem zimnica. Orliki i bodziszki juz u Ciebie kwitną. Piękny ten kielichowiec jak cały ogród, bajkowy i taki "Miłkowy" Pozdrawiam
Aganiu, teraz to będzie Rok w ogrodzie extra, TVP1, godz. 7.40- 11maj- sobota.
A może za rok Maja, teraz tez ciut niefortunny był czas, bo miałam i mam rozgrzebana pergolę i garaże, ale jakby nie patrzeć, stale ten czas trudno dopasować. Mam nadzieję, że mnie i Wam się spodoba
Dzięki wielkie
łobuz Leoś mnie o czarną rozpacz przyprawia, połamał pół cudownej azali, odgryzł kwiatki orlikom, a wczoraj zaczął odgryzać gałązki hortensji, oskubane, biedne.
Emisja TVP1, g.7.40, sobota 11majprogram Rok w ogrodzie extra.
Wybieram się w Twoje strony w ten weekend i chcę zwiedzić ogród japoński we Wrocławiu- kiedyś chyba to Ty pisałaś, że jest nieczynny, Czy coś pomyliłam?
Reniu, wandale zniszczyli nasz ogród japoński, trwa odnawianie, trzeba do nich zadzwonić i zapytać, czy czynne, czy już koniec prac. A jeśli ci czas pozwoli, zapraszam na kawę i mój ogród w realu