Haniu, musisz wytrzymać te reklamy, co się ciągną na początku, a potem już leci reklamy dłuższe, jak odcinek
Celebrytka w trampkach, nieźle...może parę rzeczy ludzie skopiują, wiadomo, każdy lubi co innego. Serdeczne dzięki Hanuś
wszystkie 3 magnolie parasolowate zakwitną, ale jednak na czubkach kwiaty przymroziło, leje i buro i ciągle w pąkach.
Wiolu dzięki
Też bym wolała dłużej, ale nawet ci od programu raczej nie mają na to wpływu. Mam stare nasadzenia od 97r. i nowe od 2011r, zrobiło się różnorodnie
Pozdrawiam
Jolu dziękuję z kamerą jestem obyta, więc się za bardzo nie spinałam. Martwiłam się tylko uczuleniowym katarem
Jakby to było z gilami występować ha ha.
Tomku bardzo dziękuję
Planów ogrodowych sporo, ale czasami jest leń i idzie wolno. Dziś leje niesamowicie, taki ciężki i gruby deszcz, chyba maj cały tak się zapowiada.
śliczny orlik, chyba w inne miejsce go trzeba przesadzić
Zdecydowanie za krótko, mam niedosyt, znam Twój ogród ze zdjęć, nie widziałam niektórych części ale czas jest w programie ograniczony , tam chyba jest 7minut, 4 zakątki... jak na Twój ogród to znacznie za mało.
No to teraz kiedy będziesz w programie "Maja w Ogrodzie"?
Może właśnie takie spotkania utkwią bardziej w pamięci bo są inne niż wszystkie...
wspaniałe zaplecze do wypoczynku
Irenko pozdrawiam w deszczową niedzielę
wreszcie pada równiutki deszczyk chociaż bardzo się ochłodziło.
Mój ulubiony niebieski kącik Obejrzałem z prawdziwą przyjemnością, odcinek stanowczo za krótki ale przecież mogą wpaść jeszcze raz o innej porze roku
Ogród przecież znam bo jestem stałym bywalcem w wątku ale dzięki kamerze lepsze mam rozeznanie w terenie. Pięknie wszystko się prezentuje.
Dobry pomysł z tymi trzema odmianami powojników na jednej pergoli, kurczę … chyba sam bym na to nie wpadł.
Już mszyca na różach ? muszę obejrzeć swoje.