Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - sezon 2016-2022

Miłkowo - sezon 2016-2022

Milka 07:51, 12 maj 2019

hankaandrus_44 napisał(a)
Na oglądanie odcinka zasiądę jutro z rana, a dzisiaj tylko gratulacje przekażę, trzymaj się celebrytko! Wiem, że jesteś skromną osobą, ale cały kraj już Twój ogród zna, to tak jakby wzorcem się stał do naśladowania

Ściskam serdecznie i zdrowia życzę,

Haniu, musisz wytrzymać te reklamy, co się ciągną na początku, a potem już leci reklamy dłuższe, jak odcinek
Celebrytka w trampkach, nieźle...może parę rzeczy ludzie skopiują, wiadomo, każdy lubi co innego. Serdeczne dzięki Hanuś

wszystkie 3 magnolie parasolowate zakwitną, ale jednak na czubkach kwiaty przymroziło, leje i buro i ciągle w pąkach.

Milka 07:54, 12 maj 2019

Wiolka5_7 napisał(a)
Świetnie wyszłaś Irenko ,ogród również fajnie się oglądało,choć szkoda,że tak krótko...ogród masz duży i roslinki wielkie

Wiolu dzięki
Też bym wolała dłużej, ale nawet ci od programu raczej nie mają na to wpływu. Mam stare nasadzenia od 97r. i nowe od 2011r, zrobiło się różnorodnie
Pozdrawiam
Milka 07:59, 12 maj 2019

greg66 napisał(a)
Irenko ja ciebie jakie wielkie berberysy masz, no super
Jałowce też idą w górę, niebieski śródziemnomorski zakątek jest bardzo morski, ho, ho super

Grzesiu, wyspa berberysowa inne też wielkie
Dzięki
Milka 08:04, 12 maj 2019

lilia napisał(a)
Witaj, Irenko Oglądałam i ja Twój cudowny ogród na żywo. Wspaniałe przeżycie, ale czuło się niedosyt, bo wiemy wszyscy jak bogaty w rośliny jest Twój ogród.
Zapytam się jeszcze, czy te berberysy Admiration to forma kulista?

Pozdrawiam serdecznie!

Jest nasza zguba
Dziękuję Lila
Tak, ten berberys sam rośnie w kulkę, ale co się poczochra, to przycinam
Pozdrawiam
Milka 08:26, 12 maj 2019

yolka napisał(a)
Właśnie obejrzałam, gratuluję ogrodu i swobody przed kamerą. Na samą myśl o kamerce ciarki mam . Super program z Twoim udziałem, ogród zachwyca, a bogactwo zakątków zachęca do odpoczynku i kontenplacji nad cudami natury, które dzięki Tobie są wokół, wszędzie gdzie spojrzysz.

Jolu dziękuję z kamerą jestem obyta, więc się za bardzo nie spinałam. Martwiłam się tylko uczuleniowym katarem
Jakby to było z gilami występować ha ha.
Milka 08:29, 12 maj 2019

Kojak napisał(a)
Cichaczem obejrzałem w pracy bez głosu, więc jazzowego głosu nie poznałem. Wieczorem po obowiązkach ogrodowych obejrzę PEŁNĄ wersję. Ale to co zobaczyłem powala z nóg I mobilizuje do dalszej pracy. Piękny ogród szkoda że w majowy weekend zabrakło czasu.... Gratuluję fotogenicznej gospodyni

Tomku bardzo dziękuję
Planów ogrodowych sporo, ale czasami jest leń i idzie wolno. Dziś leje niesamowicie, taki ciężki i gruby deszcz, chyba maj cały tak się zapowiada.

śliczny orlik, chyba w inne miejsce go trzeba przesadzić
SlonecznyOgrod 13:46, 12 maj 2019

Irka, gratuluję!

Zdecydowanie za krótko, mam niedosyt, znam Twój ogród ze zdjęć, nie widziałam niektórych części ale czas jest w programie ograniczony , tam chyba jest 7minut, 4 zakątki... jak na Twój ogród to znacznie za mało.
No to teraz kiedy będziesz w programie "Maja w Ogrodzie"?
marba 13:50, 12 maj 2019

Irenko, fajny odcinek, miło było Cię zobaczyć, gratulacje. To była prawdziwa przyjemność.
an_tre 16:13, 12 maj 2019

Milka napisał(a)

Serdecznie dziękuję
Może kiedyś w końcu uda nam się do mnie dojechać, jak to sobie wspominam, mam banan na twarzybuź
Może właśnie takie spotkania utkwią bardziej w pamięci bo są inne niż wszystkie...
wspaniałe zaplecze do wypoczynku
Irenko pozdrawiam w deszczową niedzielę
wreszcie pada równiutki deszczyk chociaż bardzo się ochłodziło.
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Gardener27 16:25, 12 maj 2019

Mój ulubiony niebieski kącik Obejrzałem z prawdziwą przyjemnością, odcinek stanowczo za krótki ale przecież mogą wpaść jeszcze raz o innej porze roku

Ogród przecież znam bo jestem stałym bywalcem w wątku ale dzięki kamerze lepsze mam rozeznanie w terenie. Pięknie wszystko się prezentuje.

Dobry pomysł z tymi trzema odmianami powojników na jednej pergoli, kurczę … chyba sam bym na to nie wpadł.
Już mszyca na różach ? muszę obejrzeć swoje.

Czekam na Rh, będzie czad !