Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - sezon 2016-2022

Miłkowo - sezon 2016-2022

Agania 08:49, 13 maj 2019

Irenko gratuluję premiery w telewizji...miło się Ciebie ogląda i słucha z przyjemnością,
wyszłaś tak naturalnie i z pasją opowiadasz, o kolorach, które kochasz...prawdziwa Ty
Ogród widać, że spory, duży pełen dojrzałych drzew i krzewów, wymagający ogromnego nakładu pracy
danuta_szwajcer 08:57, 13 maj 2019

Mam niedosyt, zdecydowanie w realu piękniejszy, większy, klimatyczny, bajkowy, ale Ty byłaś bardzo naturalna i widać było Twoją wielką miłość i pasje i bardzo ładnie mówiłaś. Pięknie Irenko A Maja kiedy zagosci u Ciebie? Masz racje, ze zdecydowanie za mało u nas takich programow o ogrodach a Twoj, to kilka odcinkow warto by bylo nagrac. Pozdrawiam serdecznie Buzka Irenko i tesknie juz za Tobą
malgorzata_s... 10:49, 13 maj 2019

Irciu obejrzałyśmy Cię z przyjemnością. Wypadłaś bardzo naturalnie i na luzie. Suuuper Miałyśmy niedosyt, za mało pokazali no i gospodarz się ukryłGratuluję i buziaki zostawiam
Kasia73 11:22, 13 maj 2019

Bardzo jestem ciekawa Twojej szyszkowej kompozycji , poduchy widziałam śliczne
Czy kojarzysz godzie w okolicy kupię derenia ivory halo? Gdzieś kupowałam w zeszłym roku I nie pamietam, chyba skleroza czy coś!!!

Ps. Polecane śliczne berberysy już kupiłam wczoraj byłam na wiośnie kwiatów w Łosiowie, w kurtce narciarskiej w czapce to tak a propos pogody i zakupów
eVka 11:27, 13 maj 2019

Milka napisał(a)
A co tam, nie będziemy sobie czasu wyliczać
U ciebie też buro i deszczowo???

Hehe, no niedziela była przeokropna... w ogrodzie niewiele porobiłam, tyle co powojnika przepięłam na nową kolumnę, robota syzyfowa ale się udało

Piękne zdjęcie, jakie ślizne orliki, podobne ostatnio podarowała mi koleżanka z pracy w zamian za naparstnice Cudne są.
Doranma 12:23, 13 maj 2019

Irenko, przed chwilą obejrzałam program z Twoim udziałem i Twojego ogrodu ☺ Obok kompozycji roślinnych najbardziej spodobała mi się Twoja opowieść o drzewach, o tworzeniu i podtrzymywaniu tradycji. No i zegar wpadł mi w oko ☺
Poppy 13:38, 13 maj 2019

Irenko, Ty mieszkasz w jakiejs osobnej strefie klimatycznej, nie za bardzo pojmuje w jakiej, wszystko u Ciebie do przodu.
Zdjecia to przyjemnosc, telewizyjnie jeszcze nie wiem, pismo obrazkowe nadgonilam na razie.
Pola 15:15, 13 maj 2019

Melduję,że też obejrzałam zdecydowanie za krótko, ogród na dłuższy odcinek.
Irenko świetnie wypadłaś brak tremy był widoczny, rasowa ogrodniczka z wiedzą.
ElaS 20:39, 13 maj 2019

Ooohoho obejrzałam Twój ogród. Jednak film a zdjęcia duża różnica. Teraz mam obraz całości. Krótko. Pięknie !
I dodam jeszcze, że wyjątkowy odcinek, dobre emocje u Ciebie. Tak z serca
Nowa12 20:55, 13 maj 2019

Przyłączam się do zachwytów. Wczoraj obejrzałam ogród. Jaka z Ciebie fotogeniczna kobitka jest. Że o ogrodzie nie wspomnę. Takie wielkie okazy wszystkiego.