Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - sezon 2016-2022

Miłkowo - sezon 2016-2022

hankaandrus_44 07:04, 14 maj 2019

Śliczne masz te tamaryszki. Ciebie również podziwiam za kreatywność i nie tylko. Ale o tym sza. Miłego dnia.
Milka 07:07, 14 maj 2019

Pola napisał(a)
Melduję,że też obejrzałam zdecydowanie za krótko, ogród na dłuższy odcinek.
Irenko świetnie wypadłaś brak tremy był widoczny, rasowa ogrodniczka z wiedzą.

Dzięki Jolu
Ja też żałuję, że programy ogrodnicze są takie króciutkie, może kiedyś to się zmieni
Milka 07:10, 14 maj 2019

hankaandrus_44 napisał(a)
Śliczne masz te tamaryszki. Ciebie również podziwiam za kreatywność i nie tylko. Ale o tym sza. Miłego dnia.

Dzięki Hanuś miłe słowa na początek dniawzajemnie, dziś chyba ciut cieplej, ale rano nos za okno wystawiłam, chciałam okna przed pracą umyć, ale szybko schowałam
Milka 07:23, 14 maj 2019

Poppy napisał(a)
Irenko, Ty mieszkasz w jakiejs osobnej strefie klimatycznej, nie za bardzo pojmuje w jakiej, wszystko u Ciebie do przodu.
Zdjecia to przyjemnosc, telewizyjnie jeszcze nie wiem, pismo obrazkowe nadgonilam na razie.

Poppy, niby ciepła nie ma, ale sporo pada, to roślinom chyba służy
Dzięki zdjęciom, mogę pokazać, co u mnie rośnie, dopóki psy nie zniszczą

Milka 07:26, 14 maj 2019

Doranma napisał(a)
Irenko, przed chwilą obejrzałam program z Twoim udziałem i Twojego ogrodu ☺ Obok kompozycji roślinnych najbardziej spodobała mi się Twoja opowieść o drzewach, o tworzeniu i podtrzymywaniu tradycji. No i zegar wpadł mi w oko ☺

Dzięki Dorotko zegar mąż zrobił, był tam fajny domek dla kukułki, ale pies wskoczył na krzesło i pogryzł
Milka 07:30, 14 maj 2019

effka napisał(a)

Hehe, no niedziela była przeokropna... w ogrodzie niewiele porobiłam, tyle co powojnika przepięłam na nową kolumnę, robota syzyfowa ale się udało

Piękne zdjęcie, jakie śliczne orliki, podobne ostatnio podarowała mi koleżanka z pracy w zamian za naparstnice Cudne są.

Ja się leniłam, tzn malowałam szyszki, to już coś
Orlików mam od groma, wykopię ci siewki ile chcesz, kolor loteriadzięki Ewa
Milka 07:35, 14 maj 2019

Kasia73 napisał(a)
Bardzo jestem ciekawa Twojej szyszkowej kompozycji , poduchy widziałam śliczne
Czy kojarzysz godzie w okolicy kupię derenia ivory halo? Gdzieś kupowałam w zeszłym roku I nie pamietam, chyba skleroza czy coś!!!

Ps. Polecane śliczne berberysy już kupiłam wczoraj byłam na wiośnie kwiatów w Łosiowie, w kurtce narciarskiej w czapce to tak a propos pogody i zakupów

To będzie duża kompozycja, pokażę
Poduchy fajne i wałek i materacyk na łóżku
Pewnie w Kwiatonie albo u Kulasa, to dość powszechne rośliny.
No strój adekwatny do pogody, szybko kupiłaś Kasiu
Milka 07:38, 14 maj 2019

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Irciu obejrzałyśmy Cię z przyjemnością. Wypadłaś bardzo naturalnie i na luzie. Suuuper Miałyśmy niedosyt, za mało pokazali no i gospodarz się ukryłGratuluję i buziaki zostawiam

Dzięki Gosiu
Tak, czułam się na luzie.
Trudno duży ogród pokazać w takim czasie, ale co tam Zygi nie chciał się pokazywać, ale poza kamerą super się bawił z ekipą, a wiesz że nie palił się do tego pomysłu
Milka 07:42, 14 maj 2019

danuta_szwajcer napisał(a)
Mam niedosyt, zdecydowanie w realu piękniejszy, większy, klimatyczny, bajkowy, ale Ty byłaś bardzo naturalna i widać było Twoją wielką miłość i pasje i bardzo ładnie mówiłaś. Pięknie Irenko A Maja kiedy zagosci u Ciebie? Masz racje, ze zdecydowanie za mało u nas takich programow o ogrodach a Twoj, to kilka odcinkow warto by bylo nagrac. Pozdrawiam serdecznie Buzka Irenko i tesknie juz za Tobą

Danusiu, w takim krótkim czasie antenowym, to za wiele się nie da pokazać, miałam tego świadomość.
Dzięki za wszystkie pochwały ogród znasz, wiesz ile do oglądania. Też czekam na wyjazd do was i podziwiania waszego raju. Maja nie wiem, chcemy budowlane rzeczy wykończyć, sporo, choć niby z listy zadań mi ubywa
Milka 07:47, 14 maj 2019

Agania napisał(a)
Irenko gratuluję premiery w telewizji...miło się Ciebie ogląda i słucha z przyjemnością,
wyszłaś tak naturalnie i z pasją opowiadasz, o kolorach, które kochasz...prawdziwa Ty
Ogród widać, że spory, duży pełen dojrzałych drzew i krzewów, wymagający ogromnego nakładu pracy

Aganiu, no odważyłam się
Dzięki i fajnie, że ekipa na starcie nie powiedziała, ile tu roboty, w kontekście tego, co piszesz, że ogród wielki. Z reguły to słyszę, a roboty jest faktycznie dużo.