Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - sezon 2016-2022

Miłkowo - sezon 2016-2022

Milka 22:07, 17 maj 2019

Renii napisał(a)
Irenko ja też obejrzałam nagrany film i mam fajne rozeznanie, zdjęcie są piękne, bo roślinki uchwycone z bliska i dokładniej widać jak są zestawione, ale film daje pogląd na całość ogrodu.
Szkoda że nie udało się zobaczyć na żywo, ale była taka zimnica w niedzielę, że wróciłam z bolącym gardłem

Kupiłam w Sycowie liliowce, jeżówki i orliki. U nas ciągle pada, nawet nie ma jak posadzić

Renia, mnie też szkoda, ale wiedziałam ile atrakcji w programie macie, to w sumie spotkanie, tak czy siak nierealne. No i pogoda, ja w niedzielę siedziałam piżamowo i szyszki malowałam co się odwlecze, nie uciecze lecz się. Ojej, orliki..dałabym z 50 za gratis, liliowców też, ale frajda z zakupów najfajniejsza
potwierdzam wiedzę Margarete, Palibin w pełni kwitnienia jest na 26 maj
Milka 22:09, 17 maj 2019

SlonecznyOgrod napisał(a)
Ale masz amerykańską werandę, hoho...ładna w bieli...

Nio i mój mąż wszystko, to robi
pora na podlewanie, nie byłam tu 3 dni..
żyje lub nie
...co lubię w ogrodzie; kamień, metal, i drewno
Milka 22:13, 17 maj 2019

ElzbietaFranka napisał(a)

Milus obejrzalam i ja. Przeczytalam kilka opinii przed obejrzeniem filmu wiec mialam inne nastawienie ze cos nie tak.

Moja opinia taka, ze bardzo ladny film. Ladnie wygladasz elegancka jestes jak gwiazda

Teraz wiem, gdzie co masz w ogrodzie foty tego nie oddaja. Te wyspy piekne zawsze sie zastanawialam jak wyglada rododendronowa, nie mowiac skad u ciebie wzial sie taki duzy berberys. Powojnik Rubens i kilka innych splecionych i jeszcze roza. Glowy z Wysp wielkanocnych - chyba.
Teraz mam rozeznanie. W takim krotkim filmie nie da sie pokazac wszystkich detali. Od pokazywania detali jestes ty - twoja fotografia.
Film robiony wiosna wiec jeszcze lato i jesien przed nami to jak to piekno pokazac wiosna.
Wszyscy nastawieni na relacje Maji ktore sa zupelnie inne.

Mnie sie film podobal i tyle.

Pozdrawiam

Ela, wielkie dzięki zawsze jesteś tak pozytywnie do mnie nastawiona nie mam wpływu na to, jak zmontują, wiem że szczerze mówiłam, byłam sobą, jakkolwiek by ludzie to odbierali
Na żywo jest ładniej, naprawdę, w końcu po 7 latach to stwierdzam, a że coś wkoło się robi, no taki nasz los, ciągle coś chcemy, dzięki
Milka 22:26, 17 maj 2019

Doranma napisał(a)

Taras w moim klimacie - biały! Też myślałam o zamykaniu swojego furteczką, ale u mnie psów nie ma, tylko koty, więc dla nich furtka to żadna przeszkoda Obcowanie ze zwierzętami jest bardzo przyjemne, ale trzeba się liczyć ze stratami, niestety. Coś za coś
Zdolnego masz Męża, skoro zegar zrobił!

Dorota dzięki
U nas są 2 kolory przewodnie, jakoś tak wyszło, biel i brąz i zieleń ogrodu.
A mąż bardzo zdolny, wszystko on zrobił, przy mojej pomocy.
Moje psiaki mnie wykończyły, po prostu one się nie zmienią, a mnie prawie nie ma w domu, więc też je nie wyszkolę, cóż dajemy radę, jakoś
a było tak, okropnie..ale praca dała efekt, powoli, ale wyleźliśmy z tego..

i dziś

i moja imprezownia, tzw domek letni, luty 2012

i dziś
nie szukałam dokładnie foty, zaraz mus iść spać, bo o 5 pobudka
u nas poza ogrzewanie, to wszystko sami robiliśmy, dlatego tak wolno idzie

Milka 22:29, 17 maj 2019

kasiek napisał(a)
Irciu gratuluje odcinka - cudna z Ciebie babka, taka do schrupania Masz Ci tego areału, zgubić się u Ciebie to jakby utonąć w szczęściu

Kasia, no coś TY ja...tyś mega osóbka, w pokazie u Maji u mnie wyszło dobrze, dzięki, ale jak tak w swoim rytmie lecę, a u ciebie to działania na wielką skalę.
Milka 22:31, 17 maj 2019

Mala_Mi napisał(a)
Brawa nie milkną i słusznie... też jeszcze raz pochwale.. a domek w bieli jest uroczy. Teraz sama nie wiem co mi się bardziej podoba niebieski kącik czy biały domek.

Oj tambierz tyłek w troki, nocleg i opierunek masz
dom pusty, nas tylko 2-je
Milka 22:35, 17 maj 2019

polinka napisał(a)
Irenko spieszę z gratulacjami!
Przyjemnie było zobaczyć Twój ogród i posłuchać Twojej opowieści o Waszym ogrodzie

No i miałaś u mnie być Poli, tyle lat minęło, ale zaproszenie wciąż aktualne; u mnie się zmieniło i u ciebie tez bardzo, dzięki

jej internet super działa
Milka 22:37, 17 maj 2019

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Bardzo klimatyczne są te werandy/podcienie. Musi z nich być piękny widok na ogród. Świetne miejsce do nasiadówek.

Haniu, jest...to cudowne miejsce, teraz nie żałuję, że to nie wyburzyłam
Milka 22:46, 17 maj 2019

Kaśka Bawarka zarażała nas tym powojnikiem, miała rację, choć i u mnie w 2 miejscach podmarzł, w kwietniu

doszłam na tyły domu
tam królują cisy Brzeg, kaliny sztywnolistne i hortensje, roboty zero, raz w roku

cis po roku cięłam, 1 raz
Milka 22:53, 17 maj 2019