Dzięki Kasiu, fajnie że tak odebraliście
Ja pokazuję, to co niżej, a wiadomo, odcinki króciutkie, szkoda. Robili bardzo dużo zdjęć i ujęć, ale wepchać to w taki czas antenowy, to wiesz
zbieram się do pracy, reszta odpowiedzi podziękowań z mojej strony później
Milus obejrzalam i ja. Przeczytalam kilka opinii przed obejrzeniem filmu wiec mialam inne nastawienie ze cos nie tak.
Moja opinia taka, ze bardzo ladny film. Ladnie wygladasz elegancka jestes jak gwiazda
Teraz wiem, gdzie co masz w ogrodzie foty tego nie oddaja. Te wyspy piekne zawsze sie zastanawialam jak wyglada rododendronowa, nie mowiac skad u ciebie wzial sie taki duzy berberys. Powojnik Rubens i kilka innych splecionych i jeszcze roza. Glowy z Wysp wielkanocnych - chyba.
Teraz mam rozeznanie. W takim krotkim filmie nie da sie pokazac wszystkich detali. Od pokazywania detali jestes ty - twoja fotografia.
Film robiony wiosna wiec jeszcze lato i jesien przed nami to jak to piekno pokazac wiosna.
Wszyscy nastawieni na relacje Maji ktore sa zupelnie inne.
Taras w moim klimacie - biały! Też myślałam o zamykaniu swojego furteczką, ale u mnie psów nie ma, tylko koty, więc dla nich furtka to żadna przeszkoda Obcowanie ze zwierzętami jest bardzo przyjemne, ale trzeba się liczyć ze stratami, niestety. Coś za coś
Zdolnego masz Męża, skoro zegar zrobił!
Brawa nie milkną i słusznie... też jeszcze raz pochwale.. a domek w bieli jest uroczy. Teraz sama nie wiem co mi się bardziej podoba niebieski kącik czy biały domek.
Bardzo klimatyczne są te werandy/podcienie. Musi z nich być piękny widok na ogród. Świetne miejsce do nasiadówek.