Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - sezon 2016-2022

Miłkowo - sezon 2016-2022

Milka 07:51, 14 maj 2019

Kindzia napisał(a)
Irciu, oglądaliśmy wszyscy, zbiorowo. Bardzo naturalnie wyszłaś, taka sama jesteś w rzeczywistości. Natomiast uważam, że Twoje zdjęcia lepsze niż telewizyjne. Widzisz inaczej, wychwytujesz najpiękniejsze momenty, widzisz je. Telewizja może się od Ciebie uczyć...

Gratulacje

Dzięki Kasiu, fajnie że tak odebraliście
Ja pokazuję, to co niżej, a wiadomo, odcinki króciutkie, szkoda. Robili bardzo dużo zdjęć i ujęć, ale wepchać to w taki czas antenowy, to wiesz

zbieram się do pracy, reszta odpowiedzi podziękowań z mojej strony później

SlonecznyOgrod 12:48, 14 maj 2019

Ale masz amerykańską werandę, hoho...ładna w bieli...
ElzbietaFranka 13:28, 14 maj 2019

Milka napisał(a)
Ha ha obejrzałam sobie drugi raz, nawet nieźle cała ja prawdziwa tu
https://vod.tvp.pl/video/rok-w-ogrodzie,extra-11052019,42300316

Milus obejrzalam i ja. Przeczytalam kilka opinii przed obejrzeniem filmu wiec mialam inne nastawienie ze cos nie tak.

Moja opinia taka, ze bardzo ladny film. Ladnie wygladasz elegancka jestes jak gwiazda

Teraz wiem, gdzie co masz w ogrodzie foty tego nie oddaja. Te wyspy piekne zawsze sie zastanawialam jak wyglada rododendronowa, nie mowiac skad u ciebie wzial sie taki duzy berberys. Powojnik Rubens i kilka innych splecionych i jeszcze roza. Glowy z Wysp wielkanocnych - chyba.
Teraz mam rozeznanie. W takim krotkim filmie nie da sie pokazac wszystkich detali. Od pokazywania detali jestes ty - twoja fotografia.
Film robiony wiosna wiec jeszcze lato i jesien przed nami to jak to piekno pokazac wiosna.
Wszyscy nastawieni na relacje Maji ktore sa zupelnie inne.

Mnie sie film podobal i tyle.

Pozdrawiam

Doranma 15:31, 14 maj 2019

Milka napisał(a)

Taras w moim klimacie - biały! Też myślałam o zamykaniu swojego furteczką, ale u mnie psów nie ma, tylko koty, więc dla nich furtka to żadna przeszkoda Obcowanie ze zwierzętami jest bardzo przyjemne, ale trzeba się liczyć ze stratami, niestety. Coś za coś
Zdolnego masz Męża, skoro zegar zrobił!
kasiek 17:58, 14 maj 2019

Irciu gratuluje odcinka - cudna z Ciebie babka, taka do schrupania Masz Ci tego areału, zgubić się u Ciebie to jakby utonąć w szczęściu
Richie 18:21, 14 maj 2019

Irenko gratuluję występu i pięknego ogrodu
marba 18:28, 14 maj 2019

Milka napisał(a)

Jakie one urocze.
Mala_Mi 19:28, 14 maj 2019

Brawa nie milkną i słusznie... też jeszcze raz pochwale.. a domek w bieli jest uroczy. Teraz sama nie wiem co mi się bardziej podoba niebieski kącik czy biały domek.
polinka 19:31, 14 maj 2019

Irenko spieszę z gratulacjami!
Przyjemnie było zobaczyć Twój ogród i posłuchać Twojej opowieści o Waszym ogrodzie
Gruszka_na_w... 19:42, 14 maj 2019

Bardzo klimatyczne są te werandy/podcienie. Musi z nich być piękny widok na ogród. Świetne miejsce do nasiadówek.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies