Milka
16:23, 18 sie 2016
Dominika11
rycerz atrapa
Jula
no zmiana jest, było do zmiany w kolejce; nie obrabiam się ostatnio, jak nigdy, za tydzień od piątku goście i w sobotę, potem uziemiona w pracy, potem kolejni goście na 3 tygodnie.
Iza
dzięki za fotki i wszystko inne, do soboty
Ela
dziękuję, wyjazd udany, niebieski lepszy juz ma wygląd, zniechęcenie mi minęło, ale czasu i tak nie mam, więc ogród zapuszczony, jak nigdy.
Musi poczekać
Hania I Ania
no nie podskoczy
Sebek
podróżnicy na małe wypady, cos jeszcze w planie mam, do góry brzuchem muszę poleżeć
Miłka
tylko zachwaszczony raj, ale co tam
jak nikt nie widzi, to i głowa nie boli
na tapecie trawa
rozplenica Samba, podobna do Rubrum
różnica jest w wielkości trawy, ta jest bardzo duża, później kwitnie, kłosy ciut inny kolor mają, liście ciemne bardziej i szersze
może przezimuje?? tak, co rok gadam odnośnie tych bordowych rozplenic
a to Rubrum w donicach, kłosy wysokie, a sama trawa mniejsza i drobniejsze, węższe liście
rycerz atrapa

Jula
no zmiana jest, było do zmiany w kolejce; nie obrabiam się ostatnio, jak nigdy, za tydzień od piątku goście i w sobotę, potem uziemiona w pracy, potem kolejni goście na 3 tygodnie.
Iza
dzięki za fotki i wszystko inne, do soboty

Ela
dziękuję, wyjazd udany, niebieski lepszy juz ma wygląd, zniechęcenie mi minęło, ale czasu i tak nie mam, więc ogród zapuszczony, jak nigdy.
Musi poczekać

Hania I Ania
no nie podskoczy

Sebek
podróżnicy na małe wypady, cos jeszcze w planie mam, do góry brzuchem muszę poleżeć

Miłka
tylko zachwaszczony raj, ale co tam

jak nikt nie widzi, to i głowa nie boli

na tapecie trawa
rozplenica Samba, podobna do Rubrum
różnica jest w wielkości trawy, ta jest bardzo duża, później kwitnie, kłosy ciut inny kolor mają, liście ciemne bardziej i szersze
może przezimuje?? tak, co rok gadam odnośnie tych bordowych rozplenic

a to Rubrum w donicach, kłosy wysokie, a sama trawa mniejsza i drobniejsze, węższe liście