Wybrane rozmnożę, dla siebie i dla Izy, częśc dla niej wykopię, na 2 lub 3 psy się położyły i połamały.
10 też robi wrażenie, bo w kole mam 8 i je widać
nie wykopywałam mieczyków i jaka niespodzianka, zakwitł, szkoda że inne oberwałam, myślac, że tylko liście będą
Alu, no to niezła wyprawa się Tobie szykuje, u mnie taka będzie za rok, chyba w końcu doważę się do tej Kanady lecieć, ale taki długi lot mnie przeraża.
Jak dobrze, że net jest, będziesz nas odwiedzać.
Co do traw, lepiej kupic teraz, są w pełnej krasie, nie ma pomyłek co do odmiany, jak to bywa wiosną, w ogrodzie zimowym sobie poradzą.
A jeśli nie uda ci się teraz, wiosną tez kupisz, ale trawy póxno są w sprzedaży, lepiej jednak teraz.
Podziwiam cię za dalekie wyprawy, niech będzie udana i czekam na za rok, na odwiedziny w naszych ogrodach, pozdrawiam
ogoliłam cisa i jałowca
cis wyhodowany przeze mnie, z 15cm patyczka
obecnie juz wiekowy
teraz sprzatac muszę po cięciu
hebe cudna
nowa jeżówka zakwitła
i kolejna nowa cudna
same pompony
nowośc
nazwy nie spisałam, ale w mailu odszukam
ta roczna, w końcu ma sztywne pędy
śliczna, bez nazwy kupiona
pachnie
a obok druga bez nazwy, intensywny róż, wielkie pachnące kwiaty,lepiej mi kwitnie w drugim tłoczeniu
zresztą obie lepiej
Dużo ciekawych pięknych roślin widzę u ciebie.
Mieczyk cudo!!
A ta hehe też bardzo imponująca.
Nowe jeżówki ciekawe, śliczne.
Cis fajnie przycięty.
I róze pięknie, obficie ci kwitną
Irenko tak jak wszyscy jestem zachwycona twoim ogrodem, jesteś niekończącą się inspiracją i ciągle coś zmieniasz, wykazujesz się niezwykłą pomysłowością. tam czerwień a tu błękit jest CUDOWNIE