SYLWIA
Tak, tej pracy sporo, bo grabienia też full znowu mam; będę lecieć że tak powiem sektorami

coby jakaś harmonia i efekt był

Choć najpierw trawy muszę dokończyć, cięcie, potem hortensje, potem nawozy.
Opryski zrobię tylko rodkom, nawozem do iglaków, innych nie robię.
KINDZIA
pokazywałam, jest wysoko szczepiony, na 130 cm, spory, ale korona jeszcze mizerna, po kwitnieniu będzie cięcie, to powoli się zagęści, tylko czy zakwitnie, nie wiem, bo coś mi na te pąki na kwiatowe nie wyglądają, ale może z nimi inaczej, jak ze zwykłymi bzami?? Jak już będzie zielony, pokaże go znowu

do hiacyntów już się dobrały ślimaki golasy, małe a żrą, jak wielkoludy!
JUSTYNA
fajnie, ze masz czas juz robić, ja z doskoku tylko coś robię, po pracy ciemno. U nas też ciepło, a stale deszcz w prognozach był, jak im ufać
PSZCZÓŁKA
dostałam od miłośnika lilii i konesera zapachów

i jest, bardzo pięknie pachnie, jak się trafi odrost, dam kawałek, ale musi mieć bardzo zacisznie, inaczej wymarznie.
SEBCIU
moje w cieniu część, to później słońce a inne znowu nie ma mnie w ogrodzie, aby sfocic, a teraz to już nie mam czym, nowy sprzęt szukam.
WOJTAS
tak, ja już wszystkie wycinam do cna
ANABUKO1
Aniu, powoli wszędzie plus, zaraz się zamęczysz tą wiosenną pracą
KATEL
no patrz, nie wiedziałam, że nie było, mnie na nie chęć naszła rok temu, szukałam w myślach i szukałam i je wybrałam

Nic więcej nie brałam, choć były chciejstwa, ale ogród nie z gumy, mam dużo liliowców i lilii do przesadzenia. Teraz już rozsądniej kupuję
stare foto, nowych nie ma
i miodownik Royal Blue