Piękny ogród, ale nie ma się co dziwić. Widać ile serca i pracy wkładacie w jego istnienie.
Pięknie kwitnąco u Ciebie. Aż czuję te zapachy przez monitor
Irenko to ja dziękuję za przemiłe przyjęcie Szkoda tylko, że nie miałam więcej czasu .... Ogród no cóż tu gadać za dużo - czułam się w nim jak na wakacjach, Wreszcie mogłam go sobie poukładać wizualnie, tyle tu zakątków i zakamarków hehehehe. Tylu gatunków roślin trudno spamiętać, ale mam już listę kolejnych chciejstw, do swojego ogrodu. Bardzo się cieszę, że poznałam i zobaczyłam u ciebie rosliny, na które wcześniej jakoś nie zwrócałam uwagi, a teraz bardzo mi się podobają. Masz wszystko pięknie skomponowane, a domek letni skradł moje serce !!!!!! Ehhh co ja tam będę opowiadac, wszystkiego czego dotkniesz zamienia się w bujną zieleń :0) i do tego hojnie obdarowujesz gości Jak mówi moja córka: miód, cud i plastelina Czekam na festiwal róż w twoim ogrodzie PS. Skarby od ciebie upchałam dziś w donicach Delikatne orliki doczekały przesadzenia w świetnej formie Działka u teściów skopana, ziemniaki posadzone
Cudownie, nie wiadomo co chwalić bo wszędzie pięknie , tamaryszek z kaliną wymiata i te Twoje górskie powojniki a paulownia to już wogóle
Lubię do Ciebie zaglądać...cudowności pokazujesz...
Oj czarujesz czarujesz moja droga tymi fotkami. Ogród całkowicie inny niż go widziałem. Buziam was bardzo bardzo mocno
Irenko piękny kwitnący ogród aż mieni się kolorami Zwróciłam uwagę na orliki masz ich całą masę i fajnie, ja je bardzo lubię pomimo tego, że rozsiewają się niemiłosiernie, mój ślubny je tępi a ja staram się je chronić, są wesołe i kolorowe i wypełniają puste luki