Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - sezon 2016-2022

Miłkowo - sezon 2016-2022

07_Rene 21:00, 04 kwi 2016

Ale Twój wątek gna do przodu

Milka napisał(a)
Lubie filmy francuskie, zwlaszcza ich letnie biesiady i tak lubie i ja czas spedzac i zadbac musze o to, aby maluchy pokochaly ogrod i prace w nim..
A na kominki tez latam, w sobote wypad z dziewczynami z forum i w niedziele u mnie kolezanka z forum, trzeba i to i to, nie tylko praca, bo zycie trzeba czuc i czerpac garsciami

Bardzo podoba mi się Twoje podejście dożycia. Ja ostatnio w jakąś melancholie popadam. Musze na zakupy ogrodowe jechać na poprawę humoru

Super ciemierniki. Ja dostałam na jesieni siewki ciemierników, ładnie mi przezimowały w gruncie, ale musiałam je wysadzić, bo chwastami zaczęły zarastać, a taki ogrom chwastów to teraz tylko motyczką mogę załatwić. Dałam do doniczek. Jeden odżył, ale reszta nieciekawa...

agata19762 21:01, 04 kwi 2016

Irenko ale Ty masz energii
Pozdrawiam wiosennie
Milka 21:09, 04 kwi 2016

07_Rene napisał(a)
Ale Twój wątek gna do przodu

Bardzo podoba mi się Twoje podejście dożycia. Ja ostatnio w jakąś melancholie popadam. Musze na zakupy ogrodowe jechać na poprawę humoru

Super ciemierniki. Ja dostałam na jesieni siewki ciemierników, ładnie mi przezimowały w gruncie, ale musiałam je wysadzić, bo chwastami zaczęły zarastać, a taki ogrom chwastów to teraz tylko motyczką mogę załatwić. Dałam do doniczek. Jeden odżył, ale reszta nieciekawa...

Renatko, koniecznie zakupy...to przesilenie wiosenne teź.
A wiesz, ze ja haczka i motyczka nie umiem, bo jak plewie to az do korzenia;
Anafalis super idzie, beda kepki.
U mnie pelno siewek, za rok moge rozdawac, wiec bede o tobie pamiętać.
Milka 21:24, 04 kwi 2016

agata19762 napisał(a)
Irenko ale Ty masz energii
Pozdrawiam wiosennie

I tak się nie wyrobilam, dobrej nocy, tablet mi pada.
Madzenka 23:49, 04 kwi 2016

Doczytalam o hibiscusach , już wiem
Wysłałam maila
Napia 10:19, 05 kwi 2016

Śliczne hibiskusy, też ostatnio oglądałam, ale stwierdziłam, że u mnie jednak na nie za zimny klimat.

Weekendowe biesiadowanie także lubię bardzo. U mnie za półtora tygodnia się szykuje pierwsze i już się nie mogę doczekać, ale obawiam się, że ogród jednak nie będzie posprzątany. Trudno

Doczytałam, że piwoniom mogę sypnąć kompostu, a magnolię nawieźć środkiem do rododendronów. Czy dobrze pamiętam, że mogę go dać również hortensjom?
AgnieszkaW 10:26, 05 kwi 2016

Zaglądam w poszukiwaniu wiosny, zawiedziona jestem ilością fotek. Czemu ich tak mało??? Buziaki
sylwia_slomc... 10:50, 05 kwi 2016

O widzę, że zdecydowałaś się na hibiskus bagienny bylinowy. Zasada taka w sezonie ma mieć stale wilgotno, ale bardzo dużo słońca, jak oleandry nogi w cieniu głowa w słonku, ale komu ja to mówię ha ha ha. Śliczne są, róże od Ciebie żyją, a budleje jeszcze ciężko powiedzieć bo zimą lepiej było widać, że żywe niż teraz,vnie tracę nadzieii.
Milka 11:28, 05 kwi 2016

Sylwia, no właśnie to samo mi psiapsióła mówi o hibiskusach, a ma je długo i stale jej zazdraszczałam, że takie cudne. Myślę, że miejsce mają idealne, ale w praktyce się okaże, jakby co, przesadzę.
Cieszę się różami, co do budlei u mnie to samo, zatem czekamy.
Milka 11:29, 05 kwi 2016

Madzenka napisał(a)
Doczytalam o hibiscusach , już wiem
Wysłałam maila

Odpisałam