Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Co z tym ogródkiem?

Co z tym ogródkiem?

EwciaK 12:30, 20 mar 2016

Kochani jak wielu z nas ruszam do pracy razem z wiosną. Prosze Was o radę. Chciałabym wsadzić jakieś ozdobne drzewa liściaste przy bramach wjazdowych. Bramy są dwie. Myślałam o sliwie wisniowej Pissardi lub Nigra, bo bardzo podoba mi się kolor ich lisci. Nie wiem tylko czy będą dobrze sie komponować z tym co juz jest. Wrzuce zdjęcia obydwu wjazdów żeby zobrazować o czym mówię. Bardzo proszę doradzcie czy to dobry pomysł. Z gory dziękuję. Pozdrawiam. Ewa
Gardenarium 12:52, 20 mar 2016

Dobry pomysł bo to ładne drzewo. Też je mam w ogrodzie.

Instagram Ogrodowiska
Aga 13:03, 20 mar 2016

EwciaK napisał(a)
Kochani jak wielu z nas ruszam do pracy razem z wiosną. Prosze Was o radę. Chciałabym wsadzić jakieś ozdobne drzewa liściaste przy bramach wjazdowych. Bramy są dwie. Myślałam o sliwie wisniowej Pissardi lub Nigra, bo bardzo podoba mi się kolor ich lisci. Nie wiem tylko czy będą dobrze sie komponować z tym co juz jest. Wrzuce zdjęcia obydwu wjazdów żeby zobrazować o czym mówię. Bardzo proszę doradzcie czy to dobry pomysł. Z gory dziękuję. Pozdrawiam. Ewa

Witaj.Posiadam sliwy i faktycznie sa świetne i łatwe w uprawie ale mam też ambrowca i on ma jeszcze piękniejsze kolory chociaż dopiero na jesień. Także warto pomyśleć.
EwciaK 13:18, 20 mar 2016

Dziękuję. Już zerknelam na ambrowca i jest bardzo ladny, tylko zalezy mi na kolorze przez caly sezon. Zastanawiam się czy ten krzak bzu bedzie pasowal do wiśni.
EwciaK 13:25, 20 mar 2016

Danusiu, a czy na tych moich kurpiowskich żółtych piaskach ona da radę?