Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Przerwa na kawę... » Edycja postu

Przerwa na kawę...

inka74 17:36, 11 lip 2019

Doskonale cię rozumiem. Jak nie muszę to nie lecę.
Anda 17:51, 11 lip 2019

inka74 napisał(a)
Lucy znieczulenie potrzebne? Kiedyś min. Raz w miesiącu gdzieś musiałam lecieć. Teraz mniej. 3-6 razy w roku. Na szczęście internet załatwia sprawę.

Ewcia wiesz, że od ciebie też są loty. Tak na jeden dzień do Austina jak róże kwitną. Nie korci cię?

Ja sie do Rozarium do Dortmundu wybrać nie mogę, a co dopiero do Austina Poza tym jeśli już lecieć do Anglii, to przynajmniej na 3 dni albo i dłużej. Na 1 dzień jakoś dla mnie za mało
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
inka74 10:07, 12 lip 2019

Ja po 3 dniach u nich chora jestem od tego ich jedzenia tłuszcz i majonez w ilości kosmicznej plus chemia mordują mój żołądek.
Anda 10:42, 12 lip 2019

Trzeba szukac restauracji indyjskich lub arabskich
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
inka74 12:06, 12 lip 2019

Niestety takiej możliwości nie mam ;( jestem zdana na lokalny gust organizatora.
Poppy 12:18, 12 lip 2019

inka74 napisał(a)
Niestety takiej możliwości nie mam ;( jestem zdana na lokalny gust organizatora.

No to dupa, a szkoda, bo tu jest mnostwo fajnego jedzenia, niekoniecznie hinduskiego. Ale pociesze Cie, ja tez na niektorych wyjazdach bylam chora, bo tego nie dalo sie zjesc, nawet w minimalnych ilosciach, i nie odchorowac.
Poppy 12:20, 12 lip 2019

inka74 napisał(a)
Tanio nie jest ale ja w UK samochodem nie będę jeździć. Nie nadaję się do tego. Trzeba by było lokalną osobę zwerbować ))

Tylko do Austina można na 1 dzień się wyrwać - lecisz rano a wracasz wieczorem. Temat do ogarnięcia za mniej niż 500 zł przy wczesnej rezerwacji. Drugie tyle na zakupy i wykup bagażu )

Podejrzewam, ze lot z pl tanszy niz moja ew podroz pociagiem
April 12:24, 12 lip 2019

Ja też się ciągle próbuję gdzieś wyrwać i ciągle coś staje na przeszkodzie. Ale w grupie faktycznie byłoby raźniej i byłby kto motywować.
Ja chyba piąty rok jak jadę do Europa-Rosarium do Berlina. Przecież blisko. I co? Wieczne przeszkody
Anda 13:39, 12 lip 2019

April napisał(a)
Ja też się ciągle próbuję gdzieś wyrwać i ciągle coś staje na przeszkodzie. Ale w grupie faktycznie byłoby raźniej i byłby kto motywować.
Ja chyba piąty rok jak jadę do Europa-Rosarium do Berlina. Przecież blisko. I co? Wieczne przeszkody

Europa Rosarium w czerwcu 2020? Ma ktos ochote?
inka74 15:02, 12 lip 2019

Poppy napisał(a)

No to dupa, a szkoda, bo tu jest mnostwo fajnego jedzenia, niekoniecznie hinduskiego. Ale pociesze Cie, ja tez na niektorych wyjazdach bylam chora, bo tego nie dalo sie zjesc, nawet w minimalnych ilosciach, i nie odchorowac.
W Yorku fajna knajpa była, z przekąskami typu pierś z kaczki wędzona, oliwki, sałatka z rukoli, sery, szynka parmeńska - bardzo smaczne i dobre jakościowo (po prostu sprowadzane). Reszta to paskudne kanapki tostowe lub roladki, jajka sadzone pływające w oliwie i tego typu klimaty. I tak dobrze, że jajecznica nie była z proszku tak jak poprzednio dostałam. Wszystko ociekające sosami, błe...