Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Przerwa na kawę... » Edycja postu

Przerwa na kawę...

April 08:45, 07 sie 2019

inka74 napisał(a)
Finalnie powstała całkiem spora rabata. Prawie 3 metry długości (że starą częścią 4 metry) i szerokości 35-70 cm. Da się przeżyć. Koszt 2 razy mniejszy niż donice (licząc z zakupionym sprzętem, który się przyda bo nasza wiertarka z udarem się skończyła a ten ma i młot, i możliwość wiercenia).

W sumie jestem zadowolona. Nie wiem tylko co eM powie jak wróci. To miejsce to był taki składzik rzeczy dziwnych typu doniczki lub worki z ziemią, korą.
No nic. Może przeżyje

Jesteś niemożliwa, szast, prast i zrobione (tu emotikon z baaardzo rozdziawioną buzią)
No wstyd mi teraz, że utknęłam ze swoimi pracami i szukam wymówek dlaczego mi się nie chce...

ps. Bardo ładne obsadzenia
inka74 08:54, 07 sie 2019

Jola mi też się nie chce wielu rzeczy. Teraz zamiast piach wysypywać z tyłu na kostce (cały czas dziury zieją i liście się zbierają) czy płot malować to leżę i odpoczywam. Przeglądam co u was wena musi dojrzeć
mrokasia 09:07, 07 sie 2019

April napisał(a)

Jesteś niemożliwa, szast, prast i zrobione (tu emotikon z baaardzo rozdziawioną buzią)
No wstyd mi teraz, że utknęłam ze swoimi pracami i szukam wymówek dlaczego mi się nie chce...

ps. Bardo ładne obsadzenia

Boszszsz, ja też jakoś nie mogę za nic się zabrać... wstyd...
tulucy 09:13, 07 sie 2019

Iwonka

Ps. M do dziś wspomina miny fachowców, kiedy oglądając coś w piwnicy usłyszeli działający na parterze młot udarowy - jeden do drugiego, że musiał sam się włączyć, na co m ich uswiadamia, że nie sam, tylko żona skuwa tynk w przedpokoju ....
Gosiek33 09:13, 07 sie 2019

Aż się Ciebie boję

Jednak jesteś kobieta wulkan, a taka spokojna się wydajesz

Pełnam podziwu dla efektów, nowe rabaty naprawdę wykute. Chyba pora byś sąsiednią działkę dokupiła
April 09:22, 07 sie 2019

inka74 napisał(a)
Jola mi też się nie chce wielu rzeczy. Teraz zamiast piach wysypywać z tyłu na kostce (cały czas dziury zieją i liście się zbierają) czy płot malować to leżę i odpoczywam. Przeglądam co u was wena musi dojrzeć

Zasłużyłaś na odpoczynek
A co do weny, to święta racja. Jak mam wenę to robię 10 razy więcej niż jak się zmuszam. Ok, to przyjmijmy, że czekam na wenę Chyba pojechała na wakacje, do ciebie hi, hi, hi...
April 09:24, 07 sie 2019

tulucy napisał(a)
Iwonka

Ps. M do dziś wspomina miny fachowców, kiedy oglądając coś w piwnicy usłyszeli działający na parterze młot udarowy - jeden do drugiego, że musiał sam się włączyć, na co m ich uswiadamia, że nie sam, tylko żona skuwa tynk w przedpokoju ....

Oooo, kolejna kobieta co to młota się nie boi

I bez podtekstów mi tutaj
tulucy 09:25, 07 sie 2019

Jolu jakie znowu podteksty
inka74 09:29, 07 sie 2019

mrokasia napisał(a)

Boszszsz, ja też jakoś nie mogę za nic się zabrać... wstyd...
a ścieżka to co? Pięknie wam wyszła. Nie marudź Zbieraj siły na nowe 600 metrów
inka74 09:33, 07 sie 2019

tulucy napisał(a)
Iwonka

popłakałam się że śmiechu no miny musieli mieć przednie.
CH...ra, teściu już doniósł mężowi, że kostka zerwana. I po co ja się pytam, no po co??? Teraz eM docieka co ja tam zrobiłam. A tak by przyjechał i pewnie dopiero po czasie zauważył.