Reniu witaj. Dziękuję za odwiedzinki i miłe słowa. Piszesz że z rozmachem działamy a mnie się się wydaje że strasznie wolno to idzie. Plan na ten sezon już prawie zamknięty. Prace ziemne na tyle o ile. Zależało nam na obsadzeniu ram ogrodu i dużych drzew. Teraz widać już kształty zaplanowanych rabat i od przyszłego roku można cosik dalej działać. Trochę jestem przemęczona i teraz cieszę się z każdego słoneczka w ogrodzie. A jesień tego roku strasznie nas rozpieszcza.
Namiary na szkółkę wysłałam na priv.
Pozdrawiam.
Dzękuję Wiolu.
Ambrowce. Każdy inaczej się wybarwia.
Ginko biloba marekin - kurczaczek
Trzmielina oskrzydlona. Ona naprawdę płonie.
Hortensja z trzelina
W końcu dotarłam do Ciebie i okazało sie że juz kiedys byłam i czytałam od początku ale chyba nic nie napisałam. Dzis czytałam od końca i jestem pełna podziwu dla wykonanej pracy. Dobrze ze macie projekt Danusi i wystarczy sie go trzymac.Poza tym ze będziesz miec piękny ogród to jeszcze masz darmowe piękne widoki na okolicę, bardzo mi sie podoba.
Faktycznie ramy ogrodu już masz. I nie tylko ramy
Nie bądź taka skromna.
Widzę piękny trawniczek i mnóstwo fajnych roslinek. Ja też mam już dość mojej ciężkiej pracy. Cieszę sie że dzień krótki bo wieczorami można coś w domu ogarnąć, bo przez pracę w ogrodzie mocno zaniedbalam dom
Bogdziu dziękuję za miłe słowa. Jeszcze bardzo dużo pracy przed nami. Ale już dziś jestem mega szczęśliwa za dany etap jaki poczyniliśmy z mężem w ogrodzie. Pozdrawiam.