Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem » Edycja postu

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

ana_art 14:35, 17 sie 2015

Luki napisał(a)
Ja już tęsknie za ciepełkiem i jak mogę się przyznać tylko upały pond 34 stopnie mnie męczyły. Na wczoraj i dzisiaj miało być po 30 stopni a jest ledwo 20. Nic pozostaje się przyzwyczaić, że upały już nie wrócą
Ogród zachwyca i jest już taki 'dojrzały' i nie wiem czy już kiedyś to mówiłem, ale bardzo mi się podoba to, że Twój ogród nie jest płaski

płaski? masz na myśli że nie na jednym poziomie? Wiesz ile się nagłówkowaliśmy by ten spadek terenu ogarnąć tam gdzie było konieczne wyprostowane ale wszystkie rabaty 'lecą' w stronę thuj
ana_art 14:36, 17 sie 2015

eee_taam napisał(a)
malowałaś) ooo ...bejca wodorozcieńczalną chyba? bo ja sie zabrałam za malowanie stolika ale farba mi zasychała na pędzlu

dzis już 18st pada regularny deszcz i nadchodzi nowe lepsze jutro!
impregnat tikurilla 5060, ale jak szybko schło musze jeszcze dokupić bo mi na nogi w jednej części zabrakło
Taka różnica
Luki 14:39, 17 sie 2015

Dokładnie to, że ogród nie jest na jednym poziomie, dla mnie dzięki temu jest o wiele ciekawszy
Kasya 14:47, 17 sie 2015

ana_art napisał(a)

czy to gracilis ? pokazesz całą ?

dopiero zauwazylam, na tym zdjęciu z pergolą i ciurkadełkiem ze masz rozne poziomy w ogrodzie

i hortki ogromniaste

busz sliczny ale taki uporządkowany
Sebek 14:54, 17 sie 2015

ana_art napisał(a)

vertigo miałam w ubiegłym roku, ona jest ciemniejsza, większa i wydaje mi się ż nie zakwitła. W tym roku mam rubrum.
Ostatnio powiedziałam, ze nasz ogród powstał z miłości do... zieleni, porządku , harmonii i piękna!

Vertigo u mnie nie kwitnie, zresztą one chyba tylko w liście inwestują

Pięknie napisane
Donia72 15:33, 17 sie 2015

Sebek napisał(a)

Vertigo u mnie nie kwitnie, zresztą one chyba tylko w liście inwestują

Pięknie napisane

Czyli lepiej kupić za rok rubrum?
Margarete 15:43, 17 sie 2015

JA w ubiegłym roku miałam Vertigo w donicach i piekne kitki miała a wtym roku mam rubrum i tez mam kitki od dawna, ale bardziej podoba mi sie rubrum, jest taka lżejsza, taka delikatniejsza....
Ogród cudny.......
Hogata 16:21, 17 sie 2015

ana_art napisał(a)
chodzi Ci o pergolę?

Tak o pergolę.
lindsay80 16:29, 17 sie 2015

solidna porcja zdjęć z przepięknego ogrodu!
Ana masz Elatę i czekoladowe kosmosy, odnośnie Elaty chciałam zapytać jaką masz o niej opinię, czy u Ciebie końce liści jej przysychają?
A jeśli chodzi o kosmosy, nie wiem, czy to pierwszy rok gdy je masz, jeśli nie to czy wykopywałaś kłącza na zimę? A w ogóle co Ty im robisz, że tak pięknie stoją na baczność?, moje leżą.
Przekwitłe kwiaty wycinasz?
ana_art 17:38, 17 sie 2015

Luki napisał(a)
Dokładnie to, że ogród nie jest na jednym poziomie, dla mnie dzięki temu jest o wiele ciekawszy
dzisiaj też tak na to patrzę, ale jaka byłam wściekła na etapie tego paskudnego murka oporowego...