Zana
06:05, 23 maj 2016
Asi, byłam u Ciebie w ubiegłym tygodniu, widziałam bardzo ładne dekoracje stołowe i jednocześnie użytkowe
. Ja nie mam zacięcia do robienia takich rzeczy. Wielosił mnie zachwycił, miałam kiedyś dwa podobne, też o pstrokatych liściach, ale moje nie stały tak sztywno do góry, tylko rozkładały się dookoła i je wyautpowałam. Ale jak popatrzyła na Twój to znowu nabrałam na niego ochoty. Trawy wszystkim w tym roku zrobiły niemiłą niespodziankę. 50 miskantów stracone, oj współczuję
. Ja wczoraj też wywaliłam turzyce, miskanty i konwalniki.
Kocur łobuziaka, szkoda gniazdka
.
Ten zakątek z białymi ławka mi wśród dmuchawców obudził we mnie tęsknotę za dziecięcymi wakacjami, mam wspomnienie takiego leniwego przesiadywania na podobnej ławeczce w podobnym klimacie. Ach te wakacje.... Rozmarzyłam się, a jak jeszcze zobaczyłam cudowne zdjęcia z plaży to mam ochotę wsiadać w samochód i popędzić nad morze...

Kocur łobuziaka, szkoda gniazdka

Ten zakątek z białymi ławka mi wśród dmuchawców obudził we mnie tęsknotę za dziecięcymi wakacjami, mam wspomnienie takiego leniwego przesiadywania na podobnej ławeczce w podobnym klimacie. Ach te wakacje.... Rozmarzyłam się, a jak jeszcze zobaczyłam cudowne zdjęcia z plaży to mam ochotę wsiadać w samochód i popędzić nad morze...