Aniu, masz piękne minimalistyczne wnętrze. Kuchnia, schody i ściana betonowa, no i kącik komputerowy...Pięknie Ogród także tworzysz pięknie i konsekwentnie. Wytrzymasz kolorystycznie? Piszesz, że migdałek zostaje
Przepraszam Cię bardzo, bo może to i smutna wiadomość, ale ja oplułam monitor, szczególnie czytając końcówkę zdania...
Chciałam Cię zapytać jak się sprawdzają skrzynie warzywne w żwirku? Jak panujesz nad ziemią, która ewentualnie wydostaje się ze skrzynek? Jak oceniasz praktyczne zastosowanie żwirku - nie żałujesz? Czy pod żwirkiem coś leży? Przepraszam - zaczęłam Twój wątek od końca i może to już wyjaśniałaś.
Gratuluję - wspaniałą pracę na działce wykonaliście!
Witaj! Wpadłam zaciekawiona nazwą wątku (też lubię biel, mam jej dużo w domu, ale nie nowoczesnej). Przeczytałam wszystko i czuję, że to będzie kolejny kultowy ogród na O., a od Ciebie bije niesamowicie dobra i radosna aura Pozdrawiam
Ziemia nie wydostaje się ze skrzyń bo od środka są wyłożone folią- też widoczne na zdjęciach.