Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tonący w bieli

Tonący w bieli

Makao_J 19:23, 05 sie 2016

aniasmyk napisał(a)
Jeśli chodzi o owoce... to rosną w najlepsze... ta skryła się pod liśćmi... jest jak noga!!!

Ja piernicze. Szczęka mi opadła. Jedzenia na kilka dni z niej będzie.
Sabina76 19:27, 05 sie 2016

Aniu, masz piękne minimalistyczne wnętrze. Kuchnia, schody i ściana betonowa, no i kącik komputerowy...Pięknie Ogród także tworzysz pięknie i konsekwentnie. Wytrzymasz kolorystycznie? Piszesz, że migdałek zostaje

Przepraszam Cię bardzo, bo może to i smutna wiadomość, ale ja oplułam monitor, szczególnie czytając końcówkę zdania...

aniasmyk napisał(a)
A teraz smutna wiadomość. Zauroczyliście moją surfinię mączniak pochłonął obydwie dzisiaj pogrzeb

Aaaa - od 1 strony do 43 Całość zaliczyłam.
A_gawa 19:28, 05 sie 2016

Chciałam Cię zapytać jak się sprawdzają skrzynie warzywne w żwirku? Jak panujesz nad ziemią, która ewentualnie wydostaje się ze skrzynek? Jak oceniasz praktyczne zastosowanie żwirku - nie żałujesz? Czy pod żwirkiem coś leży? Przepraszam - zaczęłam Twój wątek od końca i może to już wyjaśniałaś.

Gratuluję - wspaniałą pracę na działce wykonaliście!
UlaB 22:20, 05 sie 2016

aniasmyk napisał(a)
Jeśli chodzi o owoce... to rosną w najlepsze... ta skryła się pod liśćmi... jest jak noga!!!

przyszłam powiedziec ze tez jednej cukinii nie dopatrzyłam w czas i pozwoliłam jej tak urosnąć ślepa kura dzisiaj wieczorem mi sie pokazała
Wendy79 22:44, 05 sie 2016

Witaj! Wpadłam zaciekawiona nazwą wątku (też lubię biel, mam jej dużo w domu, ale nie nowoczesnej). Przeczytałam wszystko i czuję, że to będzie kolejny kultowy ogród na O., a od Ciebie bije niesamowicie dobra i radosna aura Pozdrawiam
aniasmyk 14:53, 06 sie 2016

UlaB napisał(a)
Ja mam w tym roku jakąs mega plenna fasolke zieloną - piękne proste długi strączki. Musze sprawdzic nazwe. Żółta tez w trakcie zbiorów. Mimo ze uwielbiam fasolke, to nei ma opcji by to przejeść - jak co roku nadwyżki podgotowuję na parze i mrożę.

Nie szkoda Ci lac chemii skoro te cukinie owocują? W ogrodniczym, gdy nosiłam sie z zamiarem oprysku, powiedzieli mi ze lepiej amistar. Gdzieś wpadł mi w oko jakis naturalny sposób, ale nie miałam kiedy wypróbowac i została ta moaj cukinia jak jest.

Ula wczoraj poobcinałam te chore liście i będę obserwować. Może da redę bez chemii
aniasmyk 14:54, 06 sie 2016

Makao_J napisał(a)

Ja piernicze. Szczęka mi opadła. Jedzenia na kilka dni z niej będzie.

zbieraj szczękę i wpadaj na leczo
aniasmyk 14:55, 06 sie 2016

Sabina76 napisał(a)
Aniu, masz piękne minimalistyczne wnętrze. Kuchnia, schody i ściana betonowa, no i kącik komputerowy...Pięknie Ogród także tworzysz pięknie i konsekwentnie. Wytrzymasz kolorystycznie? Piszesz, że migdałek zostaje

Przepraszam Cię bardzo, bo może to i smutna wiadomość, ale ja oplułam monitor, szczególnie czytając końcówkę zdania...

Aaaa - od 1 strony do 43 Całość zaliczyłam.

Sabinko witam u siebie i pięknie dziękuję za miłe słowa
aniasmyk 15:00, 06 sie 2016

A_gawa napisał(a)
Chciałam Cię zapytać jak się sprawdzają skrzynie warzywne w żwirku? Jak panujesz nad ziemią, która ewentualnie wydostaje się ze skrzynek? Jak oceniasz praktyczne zastosowanie żwirku - nie żałujesz? Czy pod żwirkiem coś leży? Przepraszam - zaczęłam Twój wątek od końca i może to już wyjaśniałaś.

Gratuluję - wspaniałą pracę na działce wykonaliście!

Dziękujemy Na pierwszej stronie są zdjęcia jak powstawały skrzynie Darń była zerwana, skrzynie od dołu mają tylko siatkę na krety, dookoła nich, pod żwirkiem, jest folia szkółkarska.
Nie żałuję, uważam że to świetne rozwiązanie. Trochę liście się ciężko wygrabia, ale jak włączę odkurzacz to jest ok
Ziemia nie wydostaje się ze skrzyń bo od środka są wyłożone folią- też widoczne na zdjęciach.
aniasmyk 15:01, 06 sie 2016

UlaB napisał(a)

przyszłam powiedziec ze tez jednej cukinii nie dopatrzyłam w czas i pozwoliłam jej tak urosnąć ślepa kura dzisiaj wieczorem mi sie pokazała

ślepe kury my