Witam was dziewczyny po-wakacyjnie

Wszystko co dobre szybko się kończy

Czas zabrać się do pracy.
Iwka faktycznie śliczne poduszeczki. Tylko żeby śniegu u nas nie zabrakło. Miło, że do mnie zajrzałaś zapraszam ponownie
Mirelko zajrzałam do wątku Joli "Ogród wśród pól i wiatrów" podobał mi się. Byłam też u
Madżenki. Przy tej okazji urodziły się kolejne pomysły. Ja też się boję bzyczków ale nie mogę się powstrzymać przed wsadzeniem tam lawendy i tak chyba zrobię.
Sylwik69 Dziękuję

Masz rację trawy koniecznie zagoszczą w moim ogrodzie jeszcze nie wiem jakie ale będą.
Gosiu też planuję posadzić róże na lawendowej rabacie
Makusia bałam się tej cegły wokół umbr. Ale chyba nie potrzebnie wyszło całkiem fajnie. Koniecznie obsadzę je bukszpanem. Po cięciu bukszpanu z rabaty z robiniami narobię sadzonek

Domówiłam cegły i powstaną jeszcze trzy kwadraty w które wsadzę dęby

Gdzieś po drodze trafiłam na wątek
Marka i jego "
ogród średniowieczny i nie tylko " , który również zrobił na mnie wrażenie.
To niesamowite odwiedziłam kilka ogrodów poczytałam rady i od razu zmienił mi się światopogląd na własny ogród. Nie wiem co z niego jeszcze wyjdzie ale kilka pomysłów już mam. Miłego dzionka dziewczyny. Bardzo się cieszę że tu trafiłam
Dziewczyny po odwiedzinach waszych ogrodów stwierdzam, że zakochałam się w jeżówkach, trawach, kocimiętce, werbenie, lawendzie, czosnku i kto wie w czym jeszcze