Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

kasiek 20:42, 24 paź 2020

Iwonka napisał(a)

Judaszowiec chyba najpiękniejszy Ma ładne, nie przyschnięte listki, przebarwia się tak lekko. Jak się cieszę, że mój darowany chyba zapuścił korzenie
Na froncie ani śladu po wiosennych remontach elewacji. Rośliny tworzą gęsty dywanik. A w ogrodzie Kasia jest MOC, niesamowicie ładnie wszystko ci się przebarwia. Teraz widać, ile masz tam roślin. Łapią różne odcienie, ale niesamowicie spójnie razem wyglądają. Uwielbiam twój ogród za jego przytulność.
A w salonie domowym też fajne rewolucje. Dobrze coś zmienić, nowa energia wchodzi

Jak sadziłam nie wiedziałam że będzie taki spektakl Teraz ładnie całość wyglada po corocznych dopieszczaniach - to foty z października w ostatnich latach do porównania
2020 - Teraz

2018

2017

2016
kasiek 20:45, 24 paź 2020

Magleska napisał(a)
Kasia
jesienny ogród prezentuje się bajecznie
z przyjemnością pooglądałam wszystkie fotki

To się ciesze, piękny czas, nareszcie więcej odpoczywam od ogrodu ( bo w domu zapitalam przy lekcjach z Darią, za chwile podziwianie zimozielonych - tez fajnie tylko ta faza jest za dłuuuuga Ale porządnie się nasadziłam zimozielonych więc powinno byc ciekawie
nicol21 22:07, 24 paź 2020

bardzo dawno u Ciebie nie byłam... czyżbyś uciekłaś mi ze zmianą wątku. Bardzo fajnie się zmienił ten ogród, choć na tych ostatnich zdjęciach widać że już spory był w poprzednich latach.
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Katkak 06:58, 25 paź 2020

Wow, ale feeria barw, przepięknie. A garaże będą zjawiskowe. Kiciu kochany, też drapie dywan? Jak ma na imię? Nasza Kitką, Iga miała przygotowane imię jeszcze przed kotem. I salon pięknie się za zieleni. Dżungla w ogrodzie i w domku, super. W takim otoczeniu mozna się relaksować.
kasiek 09:45, 25 paź 2020

nicol21 napisał(a)
bardzo dawno u Ciebie nie byłam... czyżbyś uciekłaś mi ze zmianą wątku. Bardzo fajnie się zmienił ten ogród, choć na tych ostatnich zdjęciach widać że już spory był w poprzednich latach.

Dwa ostatnie lata to rewolucje w architekturze, faktycznie spore. Cicho myśle że to już widok docelowy, może jakieś szczegóły dla odświeżenia będą ale reszta zostaje
W wątek będzie miał zawsze słowa ,, ogród niespodzianek "
kasiek 09:48, 25 paź 2020

Katkak napisał(a)
Wow, ale feeria barw, przepięknie. A garaże będą zjawiskowe. Kiciu kochany, też drapie dywan? Jak ma na imię? Nasza Kitką, Iga miała przygotowane imię jeszcze przed kotem. I salon pięknie się za zieleni. Dżungla w ogrodzie i w domku, super. W takim otoczeniu mozna się relaksować.

To Diego, też oczywiście pomysł Darii. Kocha obroty wokół materaca , pewnie że drapie, ale teraz zaczeło się wyprowadzanie Na razie tak bo nie chcemy by jeszcze poszedł w długą
kasiek 09:49, 25 paź 2020

Jesień - jak jej nie kochać?

Czy takie chryzantemy z L. przetrwają? Bo słuyszałam że te o małych kwiatuszkach mają szansę?
kasiek 09:50, 25 paź 2020

kasiek 09:51, 25 paź 2020

kasiek 09:51, 25 paź 2020

Parasolowata ze złota przeszła w brązy