Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

kasiek 19:12, 23 paź 2020

Woła mnie do domu

mój psotnik zalotnik

kasiek 19:14, 23 paź 2020

sylwia_slomczewska napisał(a)

My się na razie trzymamy, ale dookoła już sporo chorych i w rodzinie i wśród sąsiadów.

Kurcze, a skąd przynoszą wirusa? Wiesz może?
sylwia_slomc... 20:09, 23 paź 2020

kasiek napisał(a)

Kurcze, a skąd przynoszą wirusa? Wiesz może?

W rodzinie narzeczony siostrzenicy Emusia był pierwszą osobą, chyba z pracy przyniósł no i się rozeszło, wszyscy w domu chorzy
Dorota123 20:17, 23 paź 2020

W Twoim ogrodzie ciepły żółty kolor zagościł, lubię taką jesień. Lustro z bramką zawsze robi na mnie duże wrażenie i bardzo mi się podoba.
Nowy blaszak i mnie się spodobał, a do tego piszesz, że cena dobra. Podrzucisz linka do tych garaży?
Mam jeszcze pytanie, czy w tych garażach nie rdzewieją Wam metalowe rzeczy np rowery? czy nie skrapla się tam rosa? Mój mąż jest wrogiem blaszanych garaży, a ja bym taki chciała.
Urszulla 21:01, 23 paź 2020

Rzeczywiście ten moment jest krótki ale uroczy
Gdzie kupujesz wilczomlecze?
Iwonka 09:33, 24 paź 2020

kasiek napisał(a)

Judaszowiec chyba najpiękniejszy Ma ładne, nie przyschnięte listki, przebarwia się tak lekko. Jak się cieszę, że mój darowany chyba zapuścił korzenie
Na froncie ani śladu po wiosennych remontach elewacji. Rośliny tworzą gęsty dywanik. A w ogrodzie Kasia jest MOC, niesamowicie ładnie wszystko ci się przebarwia. Teraz widać, ile masz tam roślin. Łapią różne odcienie, ale niesamowicie spójnie razem wyglądają. Uwielbiam twój ogród za jego przytulność.
A w salonie domowym też fajne rewolucje. Dobrze coś zmienić, nowa energia wchodzi
Magleska 17:30, 24 paź 2020

Kasia
jesienny ogród prezentuje się bajecznie
z przyjemnością pooglądałam wszystkie fotki
kasiek 20:25, 24 paź 2020

sylwia_slomczewska napisał(a)

W rodzinie narzeczony siostrzenicy Emusia był pierwszą osobą, chyba z pracy przyniósł no i się rozeszło, wszyscy w domu chorzy

W zasadzie złapać można wszędzie... My sie zabezpieczamy jak przykazano, ale zdajemy sobie sprawe że jak nam pisane to i tak nic nie poradzimy, nie da się unikać ludzi .
Na szczęście w najbliższym otoczeniu póki co jest spokój tfu ftu
kasiek 20:28, 24 paź 2020

Dorota123 napisał(a)
W Twoim ogrodzie ciepły żółty kolor zagościł, lubię taką jesień. Lustro z bramką zawsze robi na mnie duże wrażenie i bardzo mi się podoba.
Nowy blaszak i mnie się spodobał, a do tego piszesz, że cena dobra. Podrzucisz linka do tych garaży?
Mam jeszcze pytanie, czy w tych garażach nie rdzewieją Wam metalowe rzeczy np rowery? czy nie skrapla się tam rosa? Mój mąż jest wrogiem blaszanych garaży, a ja bym taki chciała.

Linka Ci posłałam, rosa się nie skrapla, w garażach mamy pełno rzeczy, rowery przez kilka lat tez tam były, teraz mają komórke drewnianą ale to z innych powodów, po prostu nie robiliśmy blaszaka na zamówienie bo to drożej wychodzi.
Docelowo efekt ma być taki, mój Pan Aleks juz był i powiedział że nie ma problemu
kasiek 20:30, 24 paź 2020

Urszulla napisał(a)
Rzeczywiście ten moment jest krótki ale uroczy
Gdzie kupujesz wilczomlecze?

Pisałam Ci - te zółte u Pana z Gawłowa, przyjeżdża na plac na Prokocim niedaleko mnie. Te czerwone w szkółce na Wielickiej - tylko na wiosnę. Złociste mam od Aganii a zielone z Różnowa z lasu