Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

Katkak 21:52, 12 kwi 2017

Cudnie Kasiulek dom odpicowałaś. Ja odświeżanie salonu odłożę na jakieś dwa lata, bo widziałaś tą daktyloskopię na ścianach, którą zostawia Igunia . Malowane w 2015 i już tego nie widać niestety .
AGDULA 23:07, 12 kwi 2017

Kasiu, cenne uwagi, które muszę miec na uwadze w moim ogrodzie.
Moj jest młodszy ma 10 lat I też mam z tyłu ogrodzenie..betonowe które zasłaniam. I tak jak Ty mam tam tuje świerki i drzewa. Teraz zasłaniają ogrodzenie ale faktycznie, z czasem będzie jak u Ciebie i swierki stracą dolne gałezie, muszę pomyslec już teraz o wsadzeniu rododendronów i cisów cieniolbnych aby pomału rosły, bo gdy świerki straca gałęzie to faktycznie odsłonia ogrodzenie a tego też bym nie chciała Zdziwił mnie świerk, który się odchylił. Hm. nie pomyslałabym, że moze tak zareagować na towarzystwo lisciastych.
Twój styl ogrodu to moje upodobnia. Takie ogrody lubię. Poprostu mają duszę
Konieczki 23:17, 12 kwi 2017

kasiek napisał(a)

ja w swoim obecnym jestem po prostu zakochana

Gratuluje
elka_ 23:22, 12 kwi 2017

Witaj zapracowana ogrodniczko
Ogród nie czeka, natura żyje swoim rytmem, pomimo zimna, wiatru i deszczu wiosna ruszyła co doskonale widać w Twoim ogrodzie, jest ślicznie
Pozdrawiam cieplutko i zdrowia życzę
Milka 12:26, 13 kwi 2017

Dom super rozświetlony, jednak zmienia nam się, co jakiś czas
Judaszowiec zaczął kwitnąc, a jednak się doczekałam
Milka 12:27, 13 kwi 2017

kasiek napisał(a)

Super tu gwiazda rozświetla prześwietlanie dobrze ogrodowi zmieniło
kasiek 18:53, 13 kwi 2017

eee_taam napisał(a)

nic porozumienia osiągnieta ....dzikosci nie widze

PS. odświezenie salonu przede mną chciałabym w tym roku to zrobić ...a własciwie być juz po

Nie dziwię się, ja też najbardziej lubie to ,,po". Teraz mi dobrze, na kilka lat spokój, chociaz czasem tak myślę - spokój ze mną?
kasiek 18:54, 13 kwi 2017

Katkak napisał(a)
Cudnie Kasiulek dom odpicowałaś. Ja odświeżanie salonu odłożę na jakieś dwa lata, bo widziałaś tą daktyloskopię na ścianach, którą zostawia Igunia . Malowane w 2015 i już tego nie widać niestety .

Ja mam caly parkiet do renowacji po chodzikach i rolkach - ale mi się nie chce - kupiłam dywan i udaje że nie ma problemu
kasiek 18:55, 13 kwi 2017

AGDULA napisał(a)
Kasiu, cenne uwagi, które muszę miec na uwadze w moim ogrodzie.
Moj jest młodszy ma 10 lat I też mam z tyłu ogrodzenie..betonowe które zasłaniam. I tak jak Ty mam tam tuje świerki i drzewa. Teraz zasłaniają ogrodzenie ale faktycznie, z czasem będzie jak u Ciebie i swierki stracą dolne gałezie, muszę pomyslec już teraz o wsadzeniu rododendronów i cisów cieniolbnych aby pomału rosły, bo gdy świerki straca gałęzie to faktycznie odsłonia ogrodzenie a tego też bym nie chciała Zdziwił mnie świerk, który się odchylił. Hm. nie pomyslałabym, że moze tak zareagować na towarzystwo lisciastych.
Twój styl ogrodu to moje upodobnia. Takie ogrody lubię. Poprostu mają duszę

Ciesze się i dziękuje Im większy ogród i ładniejsze widoki poza posesją tym łatwiej o naturalistyczny ogród. Im ciaśniej tym gorzej. Ale fakt uważaj z dolnymi partiami igieł - świerki są bardzo na nią podatne.
kasiek 18:57, 13 kwi 2017

Konieczki napisał(a)

Gratuluje

Ogród musi cieszyć w nim pracującego ogrodnika, wtedy wszystkie niepowodzenia i ciężkie prace wydają się niestraszne Najgorzej jest być wciąż niezadowolonym ze stworzonego dzieła, ogród ma być szczęściem, i mój moim jest