Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

kasiek 07:38, 03 maj 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
Judaszowiec cudny, wyprawa świetna podziwiam, że się oparłaś zakupom, ja bym się nie oparła
Zastanawiam się czy nie za gęsto wsadziłaś serduszkę, bo jeśli tak będzie rosła jak moja to połknie wszystko dookoła , a masz tam kilka szt. Dzisiaj robiłam fotę mojej z eM dla porównania wielkości, wrzucę potem , a u mnie jest to jedna szt

Kupiłam tulipany papuzie. Miałam do wyboru - płynięciem nocą Amsterdamem po kanałach lub zakupy - wybór dla mnie był oczywisty. Dla mnie najważniejsze jest zobaczyć coś nowego bo na Allegro lub Ebayu teraz wszystko jest do kupienia - żadna atrakcja. A do Holandii nie wiem kiedy następny raz pojadę
Serduszka jak za bardzo urośnie to bez problemu rozsadzę, ta żółta jest genialna
kasiek 07:40, 03 maj 2017

Rench napisał(a)
Hej,dopiero wczoraj wyczaiłam,że to właśnie Ty jesteś właścicielką tego zaczarowanego ogrodu
Tym bardziej się cieszę,że mogłam Cię poznać osobiście

No witaj, miałam właśnie przeczucie że my to się skądś już znamy
Ja bedę podziwiać Twoje róże, i mam nadzieję że jeszcze gdzieś wyruszymy na podbój
kasiek 07:41, 03 maj 2017

Agania napisał(a)
Rabaty jak nowe i judaszowiec spóźniony , ale piękny

Rabaty dostają kolorów Na przyszły rok będę bardziej mieszać cebulowe np tulipany z hiacyntami i koronami a w nogi zawilce
kasiek 07:44, 03 maj 2017

Krys napisał(a)
Kasiu bardzo się cieszę,że Cie poznałam,wielkie dzięki za wspaniałe towarzystwo,za pogodnienie w Kaukenhoff bo dzieki Tobie zdążyłyśmy zobaczyc ogrod Japoński ogród masz piekny bede zaglądać i podziwiać

Krysiu i wzajemnie, cudowne z was dziewczyny, mówiłam do eMa że połowa sukcesu to fajna grupa a Wy byłyscie po prostu rewelacyjne! Zresztą chyba nawet przewodnik to wyczuł bo trzymał się nas blisko
A ogród Japoński dla mnie jest ważny bo sama stworzyłam własny
kasiek 07:45, 03 maj 2017

eee_taam napisał(a)

świetna miałaś wycieczkę .... widziałam relacje ...i druga jest w innym wątku od ren133 ...normalnie oczopląsu można dostać na widok tylu tulipanów

Można, ale bardziej wpada się w Nirvanę, oszołomienie i ekstazę - ja osobiście chodziłam jak w transie - nawet dziewczyny zostawiłam i zapuściłam się samotnie w ten kawałek nieba
kasiek 07:47, 03 maj 2017

mira napisał(a)
Kasia piękne ujęcia porobiłaś - zachwycam się - super fotki

Wiesz Miruś że nawet nie musiałam jakoś bardzo kombinować - tam każde ujęcie wychodzi pięknie! Do tego genialna pogoda i super ostrość wychodzi. Potem trzeba było tylko na ludzi uważać bo ok 10 było ich juz sporo... Na szczęście byliśmy tam na 8 rano i to był strzał w 10!
kasiek 07:48, 03 maj 2017

Agania napisał(a)
Widziałam są piękne ujęcia...pokażesz coś?

Ale co? Fotki z wyjazdu są na wątku, zakupów prawie nie robiłam
Katkak 08:45, 03 maj 2017

Kasiu strasznie fajnie, że już jesteś . Tęskno mi było. Widoki holenderskie fantastyczne. Ale Twojego ogrodu i Ciebie to dopiero mi brakowało .
Aurelllia 12:37, 03 maj 2017

Super wyprawę miałaś bardzo fajne fotki napatrzyłam się u Ciebie na migdałka i zakupiłam, fotki już posadzonego wstawię na razie muszę go do siebie dowieźć a jak tam Twój ?
kasiek 13:28, 03 maj 2017

Katkak napisał(a)
Kasiu strasznie fajnie, że już jesteś . Tęskno mi było. Widoki holenderskie fantastyczne. Ale Twojego ogrodu i Ciebie to dopiero mi brakowało .

W sobotę namacalnie go zobaczysz I to już bez względu na pogodę, co ma byc - to grill będzie!