Kasiu, twój ogród ma cudny klimat i zgadzam się z tym co napisałaś......dobrze, że większych rewolucji nie robisz i nie zmieniasz stylu, jest inny od tych na ogrodowisku....tak trzymaj
Relacji z Kakencoś tam. nie oglądałam.. ale u Ciebie inspekcja zrobiona. Czekam na busz w lasku Ładni hosty ruszyły.. i kupiłaś moją ulubioną serduszkę Moja w tym roku przymrozek załatwił, ale za rok znów będzie piękna Wyjątkowo długo trzyma ładne liście
Zastanawiam się czy brak zmian to element stały ogrodnika... chyba nie bo ogród w czesie się zmiania, dojrzewa, coś wypada, coś dojdzie... zmian na pewno jeszcze nie zabraknie ale jak powiedziała Bogdzia - musze przestać robic i przystanąć by cieszyć się tym co mam
Dziś przede wszystkim chce podziękować moim gością za przemiłe popołudnie i naprawdę bardzo fajnie spędzony czas Dziękuje za wszystkie pyszności i prezenty bardzo bardzo
Na fotki obudziłam się późno ale kilka mam
Strzelanie to już u nas tradycja
Wojtek chyba się wkurzył i idzie sprawdzić
E kurcze - gdzie ta kula?..
Kasia już widzę te łany tulipanów, gdzie pokazywałaś
Dziękuję za miłe spotkanie i świetną zabawę. Ogród masz niesamowicie klimatyczny i piękny. Jest w nim mnóstwo detali, których nie widać od razu.. niesamowicie.. a lustra w ogrodzie.. mistrzostwo!