Ech Kitku, na razie coś mi nieswojo, niby mała dawka a czuje się przeładowana (za dużo energi+ emocji co tylko wywołało uczucie frustracji. Za to robota idzie że hej!
Czerwone to też nie był mój kolor, zaczeło się jednak od męża który kocha japońszczyzne a na kwiaty namówiła mnie Danusia Zobaczymy czy uda mi się kompozyzja
Jesu Agatko, nie wiem co powiedzieć, dzieki naprawdę, dużo pomysłów jest stad, domowych z programów które uwielbiam oglądać, sama dużo sie uczyłam, w ogóle uwielbiam się uczyć, a manualnie jestem dość sprawna mam też chęci i wiare w siebie i może dlatego jakoś to idzie
Już je wsadziłam bo ziemia miejscami już cieplutka Wyliżą sie bo sporo liści nowych puszczają. One od początku stycznia w domu więc im ciężko.
Od Katki ciemierniki mają piekne kwiaty!
I nic już nie mówię co do dodatków - oczywiście że znajdę miejsce i tyle Buziak
Kasiulek znalazłaś nowa pasję i cudnie! Nie wszyscy musimy coś robić by tworzyć, każdy ogrodnik musi znaleźć pasjonujące zajęcie na zimę i Tobie się udało! tak trzymaj - idzie ciepło, dzieci nie będą tak chorowac i trzeba sie spotkać
Ps - sporo rzeczy nie umiem, ale myslę że wystarczy mi tyle wiedzy i umiejętności co mam. Ja po technikum odzieżowym jestem, w ogóle to ja uczyłam się bardzo długo, robiłam podyplomówkę w liceum handlowym, studiowałam ekonomię, robiłam kursy jezyka,potem kursy ministerialne - hm tak do 32 roku cały czas się czegoś uczyłam, lubie sie uczyć, gdyby mi zaproponowali chiński w ramach pracy to też bym się uczyła
Kochane babiszonki - czas mnie goni, więc piszę w biegu i nie wyrabiam z odwiedzinami więc życzę Wam wszyskim wszuystkiego naj w nowym sezonie! To z chwili obecnej dla Was!