Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

sylwia_slomc... 13:53, 21 maj 2018

kasiek napisał(a)

Oj czasem zapominam że głowę trzeba zawsze nisko nosić, bo to że dzisiaj czuje się rewelacyjnie to nie znaczy że jutro tak samo, Zawsze się przeceniam z siłami - jestem bardzo silna w łapkach i nie umiem ocenic czy kręgosłup taki ciężar wytrzyma.
No nic, może za 2 tyg dopiero będziemy kręcić cd z roboty. I tak zleci do jesieni

Mamy podobnie z tym przecenianiem sił, a życie potem sprowadza nas do parteru, ja w tamtym tygodniu tak miałam. Musisz uważać na Siebie i zawsze mieć czerwona lampkę w głowie. Tobie radzę, a sama tak nie umiem
malgorzata_s... 14:54, 21 maj 2018

Najgorzej zastosować się do własnych rad Gratuluję Kasiula fajnie się ogląda znajomych w TvSuper będzie mieć taką pamiątkę bo nagrywam wszystkie odcinki gdzie znajomi są a potem się chwałę innym znajomym
Buziaki wielkie
15:51, 21 maj 2018
kasiek napisał(a)

Mam nadzieje, uchwyciłam w dobrym momencie nim jeszcze na dobre rozwinął sie stan zapalny, jeżeli nie nie rozwinie to tylko 3 dni z głowy bedę miała. Dzieki

upsss....nie szalej żebyśmy odcinka doczekali ...wychodzi na to że wyzwanie nazbyt obciążające ....albo najmij mocarzy do ciężkich robót albo odpuść ...szkoda zdrowia.
Katkak 17:04, 21 maj 2018

Kasiulek, nie szarżuj mi tam, zdrowie najważniejsze.
ryska 21:36, 21 maj 2018

kasiek napisał(a)

Długo się miotałam czy się zgłaszać ale w zeszłym roku po śmierci babci najpierw jednej potem drugiej - które obie były zapalonymi ogrodniczkami - pomyślałam że mogłabym im tak podziękować za - za pasję którą po nich odziedziczyłam... Podziękuje im w programie...

Kasiu jak Ty to pięknie napisałaś, wiem co czujesz, bo ja też mojej kochanej Babci wiele zawdzięczam.
Gratuluję udziału w programie, cieszę się ogromnie, że zobaczę złudzenia i niespodzianki w TV.
Dużo zdrowia Ci życzę, ono najważniejsze...
kasiek 06:59, 22 maj 2018

abiko napisał(a)
Jej Kasia.. no masz bidulko. Głowę i tak nisko nosisz.. chciałaś za szybko.

Agus dziekuje za pomoc, kochana jesteś dziewczyna, mało teraz takich ludzi (oczywiscie oprócz ogrodowiskowych )

Z tą szybkościa to źle wyszło. Zapowiedzieli sie i u mnie i u Sylwii na koniec czerwca co więcej stwierdzili że może to być i sierpień i wrzesień. Myślałam że mam czas. A tu telefon że Maja tak się zachwyciła naszymi ogrodami że chce.... natychmiast!

Pan Zbysio szczęśliwy dzwoni że Maja juz chce jechac a ja do niego że mnie uziemiło po przeróbkach, i ostrzegam że Sylwcia po zawale a takie przyspieszenie na serducho jej dobrze nie zrobi...
Aleśmy zdrowie małopolski pokazały
kasiek 07:10, 22 maj 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

Mamy podobnie z tym przecenianiem sił, a życie potem sprowadza nas do parteru, ja w tamtym tygodniu tak miałam. Musisz uważać na Siebie i zawsze mieć czerwona lampkę w głowie. Tobie radzę, a sama tak nie umiem

Wiem, ja tez tak mam i co z tego. Nie wiem też czy to właśnie przez to że teraz mniej robię i mam słabszy kręgosłup. Teraz juz więcej leżakuje, trafił się pomysł i się zapaliłam bez namysłu niestety...
kasiek 07:13, 22 maj 2018

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Najgorzej zastosować się do własnych rad Gratuluję Kasiula fajnie się ogląda znajomych w TvSuper będzie mieć taką pamiątkę bo nagrywam wszystkie odcinki gdzie znajomi są a potem się chwałę innym znajomym
Buziaki wielkie

Ja też sie cieszę. Jak wysyłałam w zeszłym roku zaproszenie to bez przekonania. A teraz taka niespodzianka
kasiek 07:15, 22 maj 2018

eee_taam napisał(a)

upsss....nie szalej żebyśmy odcinka doczekali ...wychodzi na to że wyzwanie nazbyt obciążające ....albo najmij mocarzy do ciężkich robót albo odpuść ...szkoda zdrowia.

Najmij - dobrze się mów - wiesz do ilu już dzwonię by mi pomogli z praca budowlaną? Tragedia! O ogród się nie martwię bo on opielony, ja naprawdę panuję nad nim - może właśnie dlatego że nie jest taki duży. Przegiełam ze świerkiem bo chcieli go w tym miejscu usunąc a ja nie usuwam tylko przesadzam - no i przesadziłam
kasiek 07:15, 22 maj 2018

Katkak napisał(a)
Kasiulek, nie szarżuj mi tam, zdrowie najważniejsze.

Teraz kopie nogami ale w pozycji leżącej...