Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

kasiek 07:33, 27 maj 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Kasia pomysł z tą bramką superowy, lepszy niż z drzwiami Czemu nie użyłaś takiego kamienia jak w japońcu? Nie było? Jakoś tak bardziej mi tamten pasuje
Ale efekt jest mega wypaśny

Bo tamten kamień zwoziłam latami z Rożnowa. Do tego jako naturalny jest mega cięzki a po postrzale musiałam mieć coś lekkiego.
Nie przypuszczałam że tak bardzo się napalą na już...
Ale efekt zaskoczył wszystkich - kurcze ile uroku teraz w tym miejscu
kasiek 07:35, 27 maj 2018

Katkak napisał(a)

Dzięki Kasieńko, tulenie pomogło . I tak sobie myślę, że skoro u Ciebie ta werticilioza się zatrzymała, to może i u mnie wreszcie przystopuje. Super ta trawka, nie? Ja też ją uwielbiam, a mam od Ciotuni Gosiuni .

Przystopuje na pewno, tylko lej tymi preparatami.
Ściskam Cię słoneczko, nie lubię jak się smutkasz
kasiek 07:36, 27 maj 2018

Magleska napisał(a)
Świetnie z tym lustrem jestem zachwycona

Dzięki, sama jestem w szoku A żebyś widziała miny przychodzących do mnie - no to jest bezcenne
kasiek 07:39, 27 maj 2018

Urszulla napisał(a)
Furtka jak w zaczarowanym ogrodzie wejście do drugiego tajemniczego. Super ta furtka genialnie dobrana.

Furtka była moim wymysłem bo chcieli drzwi z futryna jak u Kondzia. A przyznam szczerze że ja nie bardzo bo to ich znak firmowy, ja chciałam mieć inny. W sklepie samo wyszło

W ogóle to mnie zaskoczyli tą propozycją, ale lubie dobre pomysły - zwłaszcza jak mi je ktoś sponsoruje Żebyście widzieli jak się na nas patrzyli jak braliśmy fakture na TVN
07:48, 27 maj 2018
kasiek napisał(a)

Furtka była moim wymysłem bo chcieli drzwi z futryna jak u Kondzia. A przyznam szczerze że ja nie bardzo bo to ich znak firmowy, ja chciałam mieć inny. W sklepie samo wyszło

W ogóle to mnie zaskoczyli tą propozycją, ale lubie dobre pomysły - zwłaszcza jak mi je ktoś sponsoruje Żebyście widzieli jak się na nas patrzyli jak braliśmy fakture na TVN

oddadzą ci kasę? no to rzeczywiście nieźle ...jak furtka gratis za nowe rośliny na poczet programu i siłę roboczą co niektórzy najmuja do ogarniania ogrodu przed programem też płaca?
sylwia_slomc... 07:50, 27 maj 2018

kasiek napisał(a)

Bo tamten kamień zwoziłam latami z Rożnowa. Do tego jako naturalny jest mega cięzki a po postrzale musiałam mieć coś lekkiego.
Nie przypuszczałam że tak bardzo się napalą na już...
Ale efekt zaskoczył wszystkich - kurcze ile uroku teraz w tym miejscu
Wyszło rewelacyjnieChyba największe złudzenie w Twoim ogrodzie
renatamama3 09:25, 27 maj 2018

Kasiu ,chodziło mi o to ogrodzenie ,że naśladuje trochę cegłę.
kasiek 06:33, 28 maj 2018

eee_taam napisał(a)

oddadzą ci kasę? no to rzeczywiście nieźle ...jak furtka gratis za nowe rośliny na poczet programu i siłę roboczą co niektórzy najmuja do ogarniania ogrodu przed programem też płaca?

Tak było ustalone że faktury biore na nich i mi refundują tą część .No jak mogłam się nie zgodzić? Kiedy - nie wiem jeszcze.

Fakturę wzięłam na kamień, furtkę, kleje, farbę, grunt itp ... Czyli na to co tu zużyłam. Na szczęście duzo nie wyszło, ale zwróci sie za masaż
kasiek 06:34, 28 maj 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Wyszło rewelacyjnieChyba największe złudzenie w Twoim ogrodzie

Tak myślę Czekam na ich reakcję
kasiek 06:35, 28 maj 2018

renatamama3 napisał(a)

Wiem Reniu ale wierz mi tak jest lepiej Przynajmniej moim zdaniem