Super Kasiu Brameczka powala. Ekipa fajna. U mnie była inna i bez drona oraz pani od wizerunku. jak widać wszystko się zmienia poza Mają uroczą jak zawsze. Buziaki
Dzięki Bogdziu bo była niezła improwizacja - miały być drzwi drewniane, stare i futryna. Przyznam że nie bardzo mi się uśmiechało kopiować Kondzia. Na szczęście zbieg okoliczności podsunął mi świetny pomysł. My też jesteśmy zadowoleni
Mówili że materiału mają dużo i może nie będzie trzeba dogrywek robić. Chciałabym jeszcze by przyjechali w sierpniu na hibiskusy i horty ale już może na samo filmowanie bez nas by było mniej męcząco. Na razie nic nie wiem, powiedzieli że dadzą znać.
A dzięki, nawet nie wiedziałam że białych się nie ubiera - alete kwiaty okazały się zbawienne
Do ogrodu zapraszam - jutro mam nalot niespodziewanych gości ale w pt lub sb po południu jak najbardziej
Myślę o 9 czerwca dla większego grona - ale jeszcze nie mogę dać 100% pewności - do końca czerwca trudny i intensywny mam czas...
Zaryzykowałam, wysłałam fotki..... Myslałam nawet że Danusia macała w tym paluszki ale... nie... Byli zaskoczeni że ją znam, zwłaszcza Maja jak się dowiedziała o płytach
Opłaciło się i... wystarczy
Naprawdę nie łapiesz? A to będziesz miała niespodziankę
Na pamiątkę liczę - mówiłam o babciach - powiedziałam że chce o nich mieć program
Do zobaczyska