Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

kasiek 21:22, 30 maj 2018

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Super Kasiu Brameczka powala. Ekipa fajna. U mnie była inna i bez drona oraz pani od wizerunku. jak widać wszystko się zmienia poza Mają uroczą jak zawsze. Buziaki

Az zerknełam - faktycznie inna ekipa ale Sylwia mówiła że są 4 tak że jest w czym wybierać
Fajnie że bramka się podoba, sponsorowi tez się spodobała, sporo jest ujęć z nią
Majka swietna, ciepła serdeczna i mamuśkowata
Kondzio 09:59, 31 maj 2018

kasiek napisał(a)

Dzięki Bogdziu bo była niezła improwizacja - miały być drzwi drewniane, stare i futryna. Przyznam że nie bardzo mi się uśmiechało kopiować Kondzia. Na szczęście zbieg okoliczności podsunął mi świetny pomysł. My też jesteśmy zadowoleni

Mówili że materiału mają dużo i może nie będzie trzeba dogrywek robić. Chciałabym jeszcze by przyjechali w sierpniu na hibiskusy i horty ale już może na samo filmowanie bez nas by było mniej męcząco. Na razie nic nie wiem, powiedzieli że dadzą znać.

A czemu ci się nie uśmiechało Przecież nie mam wyłączności na drzwi w ogrodzie Powiem szczerze, było by mi miło aby w twoim ogrodzie jest cząstka mojego hi hi hi
Iwonka 11:51, 31 maj 2018

kasiek napisał(a)

A dzięki, nawet nie wiedziałam że białych się nie ubiera - alete kwiaty okazały się zbawienne
Do ogrodu zapraszam - jutro mam nalot niespodziewanych gości ale w pt lub sb po południu jak najbardziej
Myślę o 9 czerwca dla większego grona - ale jeszcze nie mogę dać 100% pewności - do końca czerwca trudny i intensywny mam czas...

No widzisz, ja też nieuświadomiona w kwestii białego koloru, a to mój ulubiony
Dziękuję za zaproszenie W ten weekend trudno mi będzie się wyrwać, chyba że coś z planów nie wyjdzie to Ci napiszę. 9 czerwca idę na szkolenie od 10.00 do 17.00 koło Wawelu, więc jeśli coś będziesz organizować to wpadnę pod wieczór Ogród masz teraz tak wymuskany, że nic tylko gości zapraszać
kasiek 12:14, 31 maj 2018

Iwonka napisał(a)

No widzisz, ja też nieuświadomiona w kwestii białego koloru, a to mój ulubiony
Dziękuję za zaproszenie W ten weekend trudno mi będzie się wyrwać, chyba że coś z planów nie wyjdzie to Ci napiszę. 9 czerwca idę na szkolenie od 10.00 do 17.00 koło Wawelu, więc jeśli coś będziesz organizować to wpadnę pod wieczór Ogród masz teraz tak wymuskany, że nic tylko gości zapraszać

I wierz mi są są oni bez przerwy właściwie każdy weekend i wolne ktoś wpada zapowiedziany lub nie
10 czerwca jadę do Wawy więc mnie nie będzie, zgadamy się
W sumie mieszkamy tak blisko mogłabyś po pracy wpaść do mnie w któryś dzień. Ja jestem od 16 wolna - pomyśl
kasiek 12:20, 31 maj 2018

Kondzio napisał(a)

A czemu ci się nie uśmiechało Przecież nie mam wyłączności na drzwi w ogrodzie Powiem szczerze, było by mi miło aby w twoim ogrodzie jest cząstka mojego hi hi hi

Kondziu - każdy ma swój znak firmowy - Twoim są drzwi - fantastycznie wkomponowane w komnaty - do pięt bym Ci nie dorastała. Ja chciałam mieć swój znak rozpoznawczy - do tego musiałam go zrobić w 4 dni a sam wiesz ile ze swoimi robiłeś.
A co do cząstki w ogrodzie - właściwie każdy z Was kto mnie odwiedza zostawia ślad po sobie - czy to w postaci wskazówek, rad czy prezentów...
Mnie zauroczyło tak wiele w Waszym ogrodzie że chętnie podpatrywałam - zwłaszcza kompozycje roślinne, detale lub aranżację oczka. W wielu kwestiach Wasz ogród jest dla mnie wzorem
Iwonka 12:26, 31 maj 2018

kasiek napisał(a)

I wierz mi są są oni bez przerwy właściwie każdy weekend i wolne ktoś wpada zapowiedziany lub nie
10 czerwca jadę do Wawy więc mnie nie będzie, zgadamy się
W sumie mieszkamy tak blisko mogłabyś po pracy wpaść do mnie w któryś dzień. Ja jestem od 16 wolna - pomyśl

Wyślę ci Kasia mój numer tel na prv, jakoś się umówimy
kasiek 12:27, 31 maj 2018

kasiek 12:33, 31 maj 2018

Iwonka napisał(a)

Wyślę ci Kasia mój numer tel na prv, jakoś się umówimy

Dobry pomysł
Dobrze bys się załapała na róże bo wszystko przekwita w rekordowym tempie

AgnieszkaW 12:35, 31 maj 2018

Kasiu, po fotkach widać, że super było, choć harówę mieliście że hej... Czekam z niecierpliwością na emisję odcinka, ale to pewnie jeszcze nieprędko będzie... Za jakiś rok? A może wcześniej?
Buziaki
kasiek 12:38, 31 maj 2018