Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

Bogdzia 21:20, 31 maj 2018

kasiek napisał(a)

Dzięki Bogdziu bo była niezła improwizacja - miały być drzwi drewniane, stare i futryna. Przyznam że nie bardzo mi się uśmiechało kopiować Kondzia. Na szczęście zbieg okoliczności podsunął mi świetny pomysł. My też jesteśmy zadowoleni

Mówili że materiału mają dużo i może nie będzie trzeba dogrywek robić. Chciałabym jeszcze by przyjechali w sierpniu na hibiskusy i horty ale już może na samo filmowanie bez nas by było mniej męcząco. Na razie nic nie wiem, powiedzieli że dadzą znać.

Myśle ze przyjadą, u mnie też mówili po pierwszym nagraniu ze materiału mają bardzo dużo a potem i tak przyjechali, tyle ze juz bez Mai ale ostatnio widzę ze i Maja zaczęła przyjeżdżać drugi raz, po roślinach łatwo poznac że o innej porze kręcone.Furtka z lustrem wszystkich zachwyciła.
Magleska 21:42, 31 maj 2018

nadrobiłam zaległosci
jest świetnie .....zakątek z lustrem rewelacja ,zresztą cały ogród rewelacja
nie mogę doczekać się emisji programu
buziaki
kasiek 20:23, 01 cze 2018

Doranma napisał(a)
Stworzyłaś baaardzo tajemniczy i klimatyczny ogród. Zawsze lubię tutaj zaglądać, ze względu na oczko, drzewa, elegancję kompozycji, ale teraz gdy jest jeszcze furteczka, to już naprawdę słów mi brak, by wystarczająco pochwalić

Bardzo sie cieszę, miałam nadzieję że uda się stworzyć coś co jest niebanalne
kasiek 20:25, 01 cze 2018

Agania napisał(a)
Kasiu codziennie zaglądam do Ciebie i codziennie jest jeszcze ładniej

Ten fragment ogrodu pamiętam jak planowałaś rozświetlić i się udało, teraz stworzyłaś kolejne złudzenie i mnie furtka bardzo się podoba...podziwiam zapał i Waszą pracę, ekipa z Mają miała wielką przyjemność goszcząć u Was

Kapitalna rodzinka

Różnie z tą rodzinnością bywa ale dajemy rade
Ciesze się że lustro tak przypadło do gustu bo początki były nie wesołe i bardzo stresujące...
kasiek 20:27, 01 cze 2018

AgataM napisał(a)
Ogród przepiękny Wart własnego odcinka w Mai
Razem z Sylwią macie mnóstwo pomysłów, które warto wszystkim pokazać.
Gratuluję serdecznie i pozdrawiam

Miejmy nadzieję, aż się boję co tam zobaczę
dzieki
kasiek 20:29, 01 cze 2018

Kondzio napisał(a)
Jak odpoczniesz to mus sie spotkać i zrobić odbiór nowości w ogrodzie

Oczywiscie - może tego 9.06 się uda ale nie mam pewności więc jeszcze nie chce zapraszać na pałę. teraz czeka mnie jedna delegacja (służbowa) a 10 czerwca znowu mam wyjazd.
Jak nie padnę to dam znać, na razie wszystko mi szwankuje, przegrzałam się zdecydowanie...
kasiek 20:32, 01 cze 2018

Bogdzia napisał(a)

Myśle ze przyjadą, u mnie też mówili po pierwszym nagraniu ze materiału mają bardzo dużo a potem i tak przyjechali, tyle ze juz bez Mai ale ostatnio widzę ze i Maja zaczęła przyjeżdżać drugi raz, po roślinach łatwo poznac że o innej porze kręcone.Furtka z lustrem wszystkich zachwyciła.

No właśnie, strasznie się cieszę bo to było szaleństwo... Ale czasem to właśnie w szaleństwie jest metoda
W sumie to mogli by jeszcze przyjechać w sierpniu na horty i hibiskusy ale już bez tego cyrku - ja mieszkam bądź co bądź w mieście gdzie ludu jak mrówków - trudno uciszać czyjegoś psa, modlić się by auto nie przejechało lu pilnowac sąsiada by akurat nie kosił... Strasznie się tym udenerwowałam i już bym więcej nie chciała. Kamera tak - ale bez foni
kasiek 20:34, 01 cze 2018

Magleska napisał(a)
nadrobiłam zaległosci
jest świetnie .....zakątek z lustrem rewelacja ,zresztą cały ogród rewelacja
nie mogę doczekać się emisji programu
buziaki

Dobry był moment - nie najlepszy bo susza, bo brak pełni kwitnienia róż - ale dobry - trawnik jeszcze ostatkiem sił nie wypalony, zjawiskowe kwitnienie majowych rh, liliowców i czerwcowych róż
kasiek 22:16, 02 cze 2018

No i będziemy mieć kolejnych lokatorów
kasiek 22:28, 02 cze 2018