Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

Katkak 10:06, 27 lis 2016

Świetnie te ptaszki spatynowały. Teraz podobają mi się jeszcze bardziej
sylwia_slomc... 10:09, 27 lis 2016

Kochana szalejesz Ze stawami też uważaj bo wiesz lat nam przybywa z sezonu na sezon , a moja babcia mówi, że na starość wszystko wylezie i widzę, że rację ma
Zmiany super i choinka w altanie na ścianie super
Już miałam Kasi odpisać, że Ty tą wylewkę jak trzeba będzie to lyżką wydrapiesz, ale doczytałam , że ekipa będzie ...to dobrze bo Ty się powinnaś oszczędzać. Wiem dobrze się innym radzi
mira 14:04, 27 lis 2016

kasiek napisał(a)
I dla Miry ta donica przy lustrze z bliska która jest w O. - w rożnych rozmiarach...

o to to dzięki

jak czytam jak szalejesz i te opaski nie ja wysiadam - leżę i kaszlę na potęgę zła bo dni mijają - trudno ogród będzie kiedy indziej.

Te skrzynie też bym zostawiła już bez ozdób - to kwestia wieku hehe i tak sporo tam masz detali - no ale Kasia jak widzi wolne miejsce to już ma pomysł aż strach jak do mnie przyjedzie ja mam całą budę bez malunków

pozdrawiam
kasiek 16:58, 27 lis 2016

Katkak napisał(a)
Świetnie te ptaszki spatynowały. Teraz podobają mi się jeszcze bardziej

Mnie też - zobacz jaki żwirek ma ładny kolor
kasiek 16:59, 27 lis 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Kochana szalejesz Ze stawami też uważaj bo wiesz lat nam przybywa z sezonu na sezon , a moja babcia mówi, że na starość wszystko wylezie i widzę, że rację ma
Zmiany super i choinka w altanie na ścianie super
Już miałam Kasi odpisać, że Ty tą wylewkę jak trzeba będzie to lyżką wydrapiesz, ale doczytałam , że ekipa będzie ...to dobrze bo Ty się powinnaś oszczędzać. Wiem dobrze się innym radzi

Właśnie wróciłam z urodzin mojej 88 letniej babci, wierz mi że babcia mnie nie raz ostrzegała przed konsekwencjami ale człowiek młody to i hardy i trudno.. Ja po wypadkach wszystko będę miała szybciej, ale co tam, poboli i przestanie a ogród jest i cieszy!
kasiek 17:00, 27 lis 2016

mira napisał(a)

o to to dzięki

jak czytam jak szalejesz i te opaski nie ja wysiadam - leżę i kaszlę na potęgę zła bo dni mijają - trudno ogród będzie kiedy indziej.

Te skrzynie też bym zostawiła już bez ozdób - to kwestia wieku hehe i tak sporo tam masz detali - no ale Kasia jak widzi wolne miejsce to już ma pomysł aż strach jak do mnie przyjedzie ja mam całą budę bez malunków

pozdrawiam

I takie są wielkie i w róznych kolorach - ja jestem zachwycona nimi!
Dorota123 13:51, 28 lis 2016

Osiągnęłaś fajny efekt w ogrodzie, o każdej porze roku jest na czym oko zaczepić. No i zaczyna nam się robić świąteczny klimat.
kasiek 20:05, 28 lis 2016

Dorota123 napisał(a)
Osiągnęłaś fajny efekt w ogrodzie, o każdej porze roku jest na czym oko zaczepić. No i zaczyna nam się robić świąteczny klimat.

O tak, pomalutku nastrój świąteczny się robi, a dzisiaj do tego snieżek spadł i jest slicznie
kasiek 20:07, 28 lis 2016

Rany tak mi się te dynie białe u kogoś na wątku spodobały że.... przemalowałam nasze rodzime No sama się z siebie smieje ale tak mi teraz białe do śniegu pasują

Kto wpadł na jakiś dziwniejszy pomysł ?
katel 18:22, 29 lis 2016

Dziewczyny też na złoto dynie malowały a Amelia z trzcinników ozdoby choinkowe robi