Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

kasiek 19:16, 31 sty 2019

Agania napisał(a)
Moje krzesełka też dojechały

Ale mamy fajnie, czekam na pokaz Twoich
kasiek 19:17, 31 sty 2019

Milka napisał(a)
Kasiu, no cudo zestaw, ale najbardziej podziwiam twoje dzieło, jesteś niesamowita

dzięki Irciu tyle że wiosna idzie a ja po zimie jestem wykończoną
postaram się trochę wyhamować i odpocząć - jak pogoda będzie sprzyjać to za 2 tyg pierwsze prace ruszą.
AgnieszkaW 19:47, 31 sty 2019

Kasiu, bardzo mi się podobają te krzesełka ze stolikiem, bardzo
Milka 13:09, 02 lut 2019

kasiek napisał(a)

dzięki Irciu tyle że wiosna idzie a ja po zimie jestem wykończoną
postaram się trochę wyhamować i odpocząć - jak pogoda będzie sprzyjać to za 2 tyg pierwsze prace ruszą.

Ojej, przynajmniej u kogoś to czytam ja na razie tylko plany i dyskusje, jak rozwiązać trudne rzeczy do zrobienia
kasiek 07:54, 03 lut 2019

AgnieszkaW napisał(a)
Kasiu, bardzo mi się podobają te krzesełka ze stolikiem, bardzo

To się cieszę Zawłaszcza że w fajnej cenie wyszło
kasiek 07:56, 03 lut 2019

Milka napisał(a)

Ojej, przynajmniej u kogoś to czytam ja na razie tylko plany i dyskusje, jak rozwiązać trudne rzeczy do zrobienia

Irciu najtrudniejsza jest organizacja tak żeby wszystko zrobić i się nie wykończyć. Chyba sobie narzuciłam za szybkie tempo - praca zawodowa, odrabianie lekcji, odwożenie na zbiórki, do lekarza... Chwile odpuszczę ale wczoraj to mało sie nie zajechałam
Katkak 08:42, 03 lut 2019

kasiek napisał(a)

Irciu najtrudniejsza jest organizacja tak żeby wszystko zrobić i się nie wykończyć. Chyba sobie narzuciłam za szybkie tempo - praca zawodowa, odrabianie lekcji, odwożenie na zbiórki, do lekarza... Chwile odpuszczę ale wczoraj to mało sie nie zajechałam

Ja mam taką teorię, że im człowiek ma więcej na głowie, to jest lepiej zorganizowany. Widzę, że przynajmniej u nas obu się to sprawdza. Moja kolezanka ma jedno dziecko, dwie babcie do pomocy, które prawie sobie wnuka wyrywają i cierpi na chroniczny brak czasu.
kasiek 09:11, 03 lut 2019

Katkak napisał(a)

Ja mam taką teorię, że im człowiek ma więcej na głowie, to jest lepiej zorganizowany. Widzę, że przynajmniej u nas obu się to sprawdza. Moja kolezanka ma jedno dziecko, dwie babcie do pomocy, które prawie sobie wnuka wyrywają i cierpi na chroniczny brak czasu.

Zamienimy jej na chwile życiorys na nasze i wróci z pocałowaniem ręki na swoje
kasiek 09:15, 03 lut 2019

Zapach wiosny...

Lody puszczają...

Nabrzmiewają pąki
Iwonka 09:35, 03 lut 2019

kasiek napisał(a)
Kupiłam w Lerku cudowne poduchy do SPA (choć w porąbanej cenie). I one są moim motywem przewodnim w kolorystyce

A co z mozaiką? Oj tworzy się powoli bo to trudna i przede wszystkim żmudna robota...

Kasiu ale masz wenę!!! Jestem pod wrażeniem, nie ma dla ciebie złej pogody, energia i pomysły aż kipią Gdzie zawiśnie ta grafika? Czytam o Spa, będzie w domu czy na zewnątrz?

kasiek napisał(a)
Krzesełka jadą a stolik robię sama bo mam taki który mogę przerobić
Tak się zaczyna...

Gdybym nie widziała tego zdjęcia, byłabym pewna, że kupiłaś gotowy komplecik. Jesteś niesamowicie utalentowana. I na szczęście poszedł ten dar dalej, prace córek robią wrażenie

kasiek napisał(a)
Doszły krzesełka, nie do wiary jakie dopasowane do stolika! faktycznie były lekko uszkodzone - brakowało ok 5 kostek - ale w odcieniu identycznym jakie miałam do stolika - i juz naprawione

Pijąc kawę przy takim zestawie można poczuć się jak na wakacjach Płytki dobrałaś idealnie