Witam Kasiu, chyba nigdy nie byłam u Ciebie ale dziś przez przypadek trafiłam na to zdjęcie…
Oj… (mówię sobie) …jakieś znajome klimaty…zrobiłam cofaj, cofaj w twoim wątku i już wiem, że teraz mieszkasz w Holandii.
Ja po prostu kocham Holandię !!! Mój syn tam mieszka i moja najlepsza przyjaciółka też, a ja jak tylko czas pozwala wsiadam w samolot i lecę podziwiać kraj tulipanów i wiatraków.
Szkoda, że nie wiedziałam, że mieszkasz w Hadze, bo w tym roku już dwa wygrzewałam się na plaży Scheveningen (w kwietniu zaliczyłam nawet „diabelski młyn” na końcu mola).
Holandia to dla mnie fascynujący kraj. Uwielbiam tam jeździć…myślę nawet o tym, żeby na tzw. „stare lata” przeprowadzić się tam na stałe.
Nie wiem, kiedy znowu uda mi się wyskoczyć do NL (pewnie dopiero wiosną), ale na pewno dam ci znać…może uda mam się spotkać i porozmawiać w normalnym języku a nie jakieś chujemorchen albo van den ghijk.
Pozdrawiam i macham wrześniowo
Nikita tak w Holandii jest super ale ten jezyk mnie dobija niedam rady nic sie nauczyc he he kocham sheweningen i sklepy w centrum ekskluzywnie tam piekne ubrania itp w polsce niema takiego poziomu co tu