Hej Kasiu!
Widzę warzywnik przygotowany wzorowo.
ja juz siałam wszystko oprócz ogórków, buraczki posiane, bo na opakowaniu było żeby siac w kwietniu.
Tak jak ty uwielbiam je na botwinkę.
Kasiu!!! Jaki piękny warzywnik, taki klasyczny, bardzo mi się podoba, obsadź może brzegi grządek kwiatkami, to już będzie idealnie Koniecznie pokaż go w sezonie jak już warzywa duże będą, ciekawa jestem.
Daria witam cie serdecznie ja buraczki tez juz chcialam siac ale mysle na poczatku maja posadze mam w doniczce posadzone i juz skielkowanego arbuza ciekawo co to bedzie za komedia hihi
Ewunia dziekuje rybko zobaczylam ze wszystko mi przezimowalo jedynia hakonka cos marnie wyglada niewiem czy przypadkiem szlag ją nie trafił trawka juz tez powoli kielkuje no ale susza ostra doskwiera i to mnie martwi juz mam kupione aksamitki do ogrodka warzywnego mysle co jeszcze by sie tam sprawdzilo bedzie taki wiejski ogrodek
Zarówno jak i w ogrodzie i na tarasie masz już Kasiu bardzo ładnie.
Duzo pracy zrobiliście.wielkie brawa!
A co potem będzie w skrzyniach po bratkach ??.
Kasiu, zachwycam się Twoimi bratkami Ja się w domu zaszyłam od miesiąca i bratków nie mam Eksperymentalnie też posiałam nasiona arbuza do doniczek. Z 10 nasion wzeszły 2. Ciekawa jestem co z nich wyrośnie Będę u Ciebie podglądać Warzywnik mega!!