asiak
14:31, 06 sty 2017

Też je karmiłam tym niebieskim jedzeniem. Teraz rozsypuję mączkę bazaltową i też jakoś specjalnie ich nie ma  

piękne te Twoje cztery ary szczęścia, jak się okazuje to nie wielkość stanowi o ogrodzie ale jego właściciel. I na 4a można wyczarować cudowną oazę zieleni z jak się kocha roślinki.
 piękne te Twoje cztery ary szczęścia, jak się okazuje to nie wielkość stanowi o ogrodzie ale jego właściciel. I na 4a można wyczarować cudowną oazę zieleni z jak się kocha roślinki. , tylko moja bardziej w formie krzaka ale mam też drugą puszczoną na domek gospodarczy). A w tym roku tzn w tamtym, pod wpływem ogrodowiska nasadziłam czosnków i tulipanów co prawda nie tyle co Ty bo tylko 100 ale od czegoś trzeba zacząć, zobaczymy co na wiosnę wyjdzie z tej mojej radosnej twórczości już się nie mogę doczekać. A tymczasem wszystko przykryte śniegiem i zimno u nas dziś było -13
, tylko moja bardziej w formie krzaka ale mam też drugą puszczoną na domek gospodarczy). A w tym roku tzn w tamtym, pod wpływem ogrodowiska nasadziłam czosnków i tulipanów co prawda nie tyle co Ty bo tylko 100 ale od czegoś trzeba zacząć, zobaczymy co na wiosnę wyjdzie z tej mojej radosnej twórczości już się nie mogę doczekać. A tymczasem wszystko przykryte śniegiem i zimno u nas dziś było -13  Pomimo mrozu pozdrawiam cieplutko i będę zaglądać.
 Pomimo mrozu pozdrawiam cieplutko i będę zaglądać.

szkoda tylko że tak późno się zdecydowała się na kupno, zmarnowałam 20 lat. Mój mąż jest innego zdania, twierdzi że jak nie mieliśmy działki to był wolnym człowiekiem.
 szkoda tylko że tak późno się zdecydowała się na kupno, zmarnowałam 20 lat. Mój mąż jest innego zdania, twierdzi że jak nie mieliśmy działki to był wolnym człowiekiem.