Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielona przestrzeń

Zielona przestrzeń

koliber 06:52, 03 gru 2018

Gosialuk napisał(a)
Anetko ty masz zawsze wszystko przemyślane. Nie wątpię, że wiosną będziemy się zachwycać nowymi rabatami.

Gosia, staram się aby wszystko było na swoim miejscu, aczkolwiek nie zawsze to wychodzi Ale przynajmniej się nie nudzę
Ech, te nowe rabaty...jak na razie to mam totalną pustkę w głowie odnośnie ich zagospodarowania Choć przyznam, że nie myślę o nich jeszcze dość intensywnie. W tym momencie bardziej skupiam się na porządkach przedświątecznych Na planowanie, zakładam, że dobrym czasem będzie styczeń i luty Aż się boję co mi z tego wyjdzie

Pozdrawiam cieplutko
Piotr_ 19:10, 08 gru 2018

I tak zaglądam do cb czy już może stroiki tworzysz na święta wianki
AgataM 20:45, 08 gru 2018

Myślę, że my wszystkie jesteśmy na etapie porządków. Dzisiaj udało mi się umyć siedem okien. Jeszcze troszkę zostało, ale najgorsze mam za sobą. Jutro może spróbuję upiec pierwszą turę pierniczków.
Może tą nową rabatę zrobisz mocno kwiatową.....?
koliber 07:16, 10 gru 2018

Piotr_ napisał(a)
I tak zaglądam do cb czy już może stroiki tworzysz na święta wianki

Cześć

Jestem na etapie porządków i zakupów, i jak co roku, tak zapewne i w tym, zabraknie mi czasu na robótki ręczne Kupię coś gotowego

Pozdrawiam
koliber 07:21, 10 gru 2018

AgataM napisał(a)
Myślę, że my wszystkie jesteśmy na etapie porządków. Dzisiaj udało mi się umyć siedem okien. Jeszcze troszkę zostało, ale najgorsze mam za sobą. Jutro może spróbuję upiec pierwszą turę pierniczków.
Może tą nową rabatę zrobisz mocno kwiatową.....?

Tak Agatko, sprzątam już cały tydzień i jeszcze trochę zostało Myślę, że do połowy tego tygodnia wszystko ogarnę Muszę jeszcze dzisiaj domówiś sobie trzy firany
Ja już od jakieś czasu nie piekę, bo u mnie nie ma kto tego jeść Więc przynajmniej to mam z głowy
Hmmm...kwiatki na pewno będą, ale nie wiem czy w ogromnych ilościach Na razie się na tym nie skupiam

Pozdrawiam i wytrwałości w porządkach życzę Nie przemęcz się i zostaw sobie trochę sił, bo przecież potem trzeba świętować
sierotka 17:55, 12 gru 2018

Anetko macham z domku w mieście
koliber 06:49, 13 gru 2018

Odmachuję i cieszę się, że jesteś
sierotka 09:07, 13 gru 2018

Pięknego poranku Koliberku

Dla Ciebie tak to kolejna z tych
koliber 09:54, 13 gru 2018

Dziękuję Prześliczna
sylwia_slomc... 11:01, 13 gru 2018

Macie już pobielone w ogrodzie czy jeszcze nie? U nas wszystko co pobieliło to już stopniało