U Dany ogrod musi byc udany
Swietna nazwa watku,ogrod basniowy w moim ukochanym sielskim i naturalistycznym stylu a przestrzen pozwala Ci na stworzenie ogrodu krajobrazowego,bede stale zagladac
A jesli tak cudne zdjecia robisz jak piszesz gorszym aparatem tô g dy nabedziesz juz kiedys lepszy tô chyba fotki poraza swym pieknem
Bardzo dziękuję za wizytę i serdeczny komentarz.
Bardzo chciałam zachować ten naturalny pokrój ogrodu, a przy okazji wcisnąć setki moich ukochanych roślin.
Dopiero w tym sezonie się okaże, czy to mi się udało.
W zeszłym roku dużo przesadzanych roślin się aklimatyzowało i nie kwitło. W tym szykuję się na spektakularne kwitnienie wiosną
Poczekamy... zobaczymy
Miło mi, że wierzysz w moje możliwości fotograficzne
Dana.. ja Ci powiem, że jak ma się doła, to te Twoje foty z niego wyciągną.. zauroczona ciągle z niego nie wychodzę.
Uwielbiam bergenie, a mam tylko jedna odmianę, nie za bardzo chcą u mnie rosnąć na patelni, a cienia nie mam dużo. Ale i tak w tym roku dokupię.
Jej nie wiedziałam, że takie odmiany bodziszków są, a te lilaki.. aż żal, że nie mam gdzie ich posadzić
Miło mi, że tak uważasz
Ogród to lekarstwo na całe zło
Ja mam trzy odmiany, ale nie znam nazw.
Jasny róż, biały i amarant. Wszystkie lubię. Obsadziłam nimi pół ogrodu, bo świetnie się prezentują jako obwódki rabat
Szybko rosną, pięknie kwitną i są zimozielone. Same zalety
Dzisiaj zupełnie inna rzeczywistość ... ponuro i mrocznie
Czekam z utęsknieniem na błękit nieba , słońce i zieleń w ogrodzie.
Póki co krew mi psuje ten jegomość...
Zeżarł mi kilka bergeni, dwie tuje, obgryzł pąki azalodendrona łaskawca zostawił dwa na pociechę...
M go przegnał ostatnio, ale nie wziął sobie tego do serca i dalej przychodzi
Myślę jak go zniechęcić?
Znacie jakieś sposoby na dziką zwierzynę?