Ja chce posadzic kilka w szpalerze, w jednej odmianie i szukam jakiegos pieknego
Mocno sie zastanawiam czy Krasawice czy te Katherine H. nie chce zwyklego fioletowego...
to ja tez. Mam takiego jednego bezodmianowego i ogolnie slabo kwitnie, w tym roku bedzie kilka kisci. Za to co mnie cieszy zakwitnie taki jeden od sasiadki, co ma biale obwodki. Maly jest a tyle kisci ma
"Nie moge na dluzej zostac" -wyszeptala Chwila Szczescia - "ale wloze w Twoje serce wspomnienia"
Izuniu mam nadzieję, że odgadniemy tą zagadkę.
U mnie niektóre są obsypane inne wcale nie mają kwiatów. Nie mam tej odmiany Sensation. Muszę wreszcie ją kupić
Mam maluszka z kilkoma kwiatami, ale pojedyncze kwiatki maja po dwa centymetry, zapowiada się pięknie
Bardzo dziękuję za serdeczny komentarz, cieszę się ogromnie że tak pozytywnie go odbierasz
Od kilku lat próbuję stworzyć mój nowy raj na ziemi, to miłe że Ktoś docenia to co robię!
Cegła, delikatne dodatki i mnóstwo kwiecia to coś co kocham nad życie. Miejsca coraz mniej więc teraz tyko dokarmianie, pielenie, podlewanie i czekanie na kolejne kwitnienia
Mam nadzieję, że za kilka lat będę z niego dumna
Cieszę się, że moje zdjęcia Ci się podobają
Aniu pewno znamy się od dawna, prawda?