Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » ...uDany ogród

...uDany ogród

dana1s 19:02, 30 mar 2019

dana1s 19:07, 30 mar 2019

I nasz dzisiejszy towarzysz, już się zadomowił. Chodził za mną jak pies

Magleska 19:13, 30 mar 2019

śliczny ten mostek-pasuje idealnie i jeszcze taka pamiatka -fajnie ,że pomyśleli ,że będziesz go chciała …….

i coraz bardziej zielono u Ciebie ...…..śliczne foty
dana1s 19:21, 30 mar 2019

Magleska napisał(a)
śliczny ten mostek-pasuje idealnie i jeszcze taka pamiatka -fajnie ,że pomyśleli ,że będziesz go chciała …….

i coraz bardziej zielono u Ciebie ...…..śliczne foty

Madziu to dla mnie sentyment, zaraz Tata miałby urodziny i już prawie dwa lata minęło jak Go nie ma, a jakby wczoraj ...
Oni chcieli zostawić na początku mostek, bo na podwórku było duże oczko wodne. Zasypali oczko i mostek zaczął im przeszkadzać. Oni nie pomyśleli ja im zapowiedziałam, że jak będą sie go chcieli pozbyć to jestem pierwsza, bo to dla mnie nie mostek tylko coś zdecydowanie bardziej wartościowego.

Coraz piękniej na podwórku, kocham ten czas Cieszę się, że Ci się podoba Dziękuję!

Katkak 19:25, 30 mar 2019

Ależ piękną wiosnę nam serwujesz Danuś. Ja się wczoraj i dziś nieźle natyrałam. Jak tylko przytulę głowę do podusi to zasnę w trymiga .
dana1s 19:31, 30 mar 2019

Katkak napisał(a)
Ależ piękną wiosnę nam serwujesz Danuś. Ja się wczoraj i dziś nieźle natyrałam. Jak tylko przytulę głowę do podusi to zasnę w trymiga .

Kasiu dziękuję
Wiosna to cudowny czas, mimo że boli mnie każda kostka i nawet nie wiedziałam że mam tyle mięśni Jedyny plus to 6 kg mniej
ja wczoraj ze zmęczenia nie mogłam usnąć, tak mnie bolał bark...

Katkak 19:32, 30 mar 2019

dana1s napisał(a)

Kasiu dziękuję
Wiosna to cudowny czas, mimo że boli mnie każda kostka i nawet nie wiedziałam że mam tyle mięśni Jedyny plus to 6 kg mniej
ja wczoraj ze zmęczenia nie mogłam usnąć, tak mnie bolał bark...

Wooooow, to po co ja biegam się pytam?
dana1s 19:37, 30 mar 2019

Katkak napisał(a)

Wooooow, to po co ja biegam się pytam?

Kochana Ty wyglądasz cudownie, ja gdybym chciała tak wyglądać to jeszcze ze 20 muszę zrzucić
gosika67 20:28, 30 mar 2019

Bardzo bogata wiosna u Ciebie, bergenie zachwycają , u mnie nieśmiało zaczynają kwitnąć. Pstryczki jak zwykle mnie zachwycają, pozdrawiam. Kociak też fajny.
Rumianka 21:37, 30 mar 2019

Mostek cudowny, no i zrobiony przez Tatę...Fajnie, że masz taki świetny kontakt z nowymi właścicielami, to jest szansa, że może jeszcze coś wróci do Ciebie... Wiosna zachwycająca, no i to przepiękne miejsce...BAJECZKA!!!