Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lubię go :)

Lubię go :)

lutroja 09:34, 06 cze 2017

patrycja napisał(a)
Potwór ale dzieci go uwielbiają
Ładnie w ogrodzie , ładnie

dziękuję dziękuję, miło jak się komuś podoba, ktoś pochwali , człowiek skrzydeł dostaje
AnkaK 09:54, 06 cze 2017

Ten sam potwór u mnie również występuje. Zawsze stoi gdzieś w okolicach warzywnika więc z widokami pół biedy. Najgorsze jest jednak to, na czym go postawić. Macie pod basenem jakiś placyk czy trawę wygniata?
lutroja 10:26, 06 cze 2017

AnkaK napisał(a)
Ten sam potwór u mnie również występuje. Zawsze stoi gdzieś w okolicach warzywnika więc z widokami pół biedy. Najgorsze jest jednak to, na czym go postawić. Macie pod basenem jakiś placyk czy trawę wygniata?

niestety trawę wygniata, a raczej niszczy wogóle, po basenie już zostaje kółko zgnite i nie ma trawy. Wcześniej miałam basen po drugiej stronie tarasu i tam kółko zielska rosło to zerwałam warstwę i dosialiśmy trawę, moment się zrównała z trawnikiem także można to kółko naprawić za rok. Ale i tak myślę o czymś pod basen na stałe . Tylko nie wiem co
AnkaK 10:31, 06 cze 2017

W zeszłym sezonie miałam na placyku żwirkowym, na którym teraz jest warzywnik, a na nim gruby, stary dywan. Niestety pomimo dywanu w basenie widać odgniecione kamyki. Sylwia ma fajnie rozwiązane - wypiaskowane koło, otoczone niskim murkiem, albo gabionem już nie pamiętam. Z daleka po sezonie basenowym nie widać piasku. Ale do tego chyba trzeba mieć areał
Znam jedno dobre rozwiązanie - staw kąpielowy na stałe
lutroja 13:57, 06 cze 2017

AnkaK napisał(a)
W zeszłym sezonie miałam na placyku żwirkowym, na którym teraz jest warzywnik, a na nim gruby, stary dywan. Niestety pomimo dywanu w basenie widać odgniecione kamyki. Sylwia ma fajnie rozwiązane - wypiaskowane koło, otoczone niskim murkiem, albo gabionem już nie pamiętam. Z daleka po sezonie basenowym nie widać piasku. Ale do tego chyba trzeba mieć areał
Znam jedno dobre rozwiązanie - staw kąpielowy na stałe

basen taki na stałe olala, marzenie na razie ja mam niby duży areał ,a już mi miejsca brakuje
to z tym kołem wypiaskowanym dobry pomysł i maly murek, albo trochę basen wpuszczony w ziemie czyli lekko wybrać ziemię i wyrównać poziom bo ja krzywo mam też byłoby nieźle.
malkul 18:59, 06 cze 2017

lutroja napisał(a)
swietne ujęcie z tymi promieniami na serduszce
lutroja 08:23, 07 cze 2017

malkul napisał(a)
swietne ujęcie z tymi promieniami na serduszce

tak się ładnie udało cyknąć, też mi się podobały te serduszka takie jak przezroczyste
ania1110d 08:05, 08 cze 2017

Dzieci rozpieszczamy takimi potworkami jak basen czy trampolina coś wiem też na ten temat u mnie trampolina zasłania klombik ale bez tego się nie obejdzie.
W ogrodzie takie dziecięce rarytasu są potrzebne bo radość naszych pociech jest najważniejsza
aga_pe 08:34, 08 cze 2017

U mnie stoi wielka bramka. Ni przypiął, ni wypiął. Jaka moja radość, gdy piłka trafia do bramki, a nie w rośliny. Jednak lepsze to, niż siedzenie pół dnia przed kompem
margaretka3 08:43, 08 cze 2017

Lusiu, jeszcze o glicyni. Słowami Kasi Robaczka: http://www.ogrodekrobaczka.com/2017/05/co-tam-sychac-w-majowym-ogrodzie-kosy.html