Radziu2013
23:10, 29 sty 2017

Witam wszystkich ogrodowych świrusów. Jakże się ciesze, że w końcu zdecydowałem się na założenie konta na forum. Do tej pory obserwowałem stronę ale jakoś brakował mi kopniak do tego aby dołączyć do grona forumowiczów. Na szczęście
smętna zimowa aura sprawiło, iż za ogrodowymi doznaniami zatęskiniłem tak mocno, że serce wyrwało się aby dołączyć do waszego grona.
Krótka notka o mnie:
lat- 16
zamiłowanie do ogrodów - od 2014r
ulubione rośliny - kocham wszystkie
( ale naj naj róże, hosty, trawy )
ulubiony styl - powiedzmy że mam problem z określeniem, gdyż swój chciałbym aby był elegancki ale jednocześnie swojski i nieco naturalny ( uwielbiam otoczaki )
co w pracy w ogrodzie kocham najbardziej - ból mięśni i krzyża po przepracowanym w ogrodzie dniu oraz widok efektów tej pracy.
Na pewno nie wszystko jest idealne, na pewno jeszcze wiele pracy i poprawek przede mną ale mam nadzieje że mentalne wsparcie ogrodowego grona doda mi otuchy i nowych pomysłów
wszystko co do tej pory widać na zdjęciach jest pracą moich rak przy pomocy mojej kochanej babci, która dała mi do dyspozycji cały teren abym mógł się realizować

Krótka notka o mnie:
lat- 16
zamiłowanie do ogrodów - od 2014r
ulubione rośliny - kocham wszystkie

ulubiony styl - powiedzmy że mam problem z określeniem, gdyż swój chciałbym aby był elegancki ale jednocześnie swojski i nieco naturalny ( uwielbiam otoczaki )
co w pracy w ogrodzie kocham najbardziej - ból mięśni i krzyża po przepracowanym w ogrodzie dniu oraz widok efektów tej pracy.
Na pewno nie wszystko jest idealne, na pewno jeszcze wiele pracy i poprawek przede mną ale mam nadzieje że mentalne wsparcie ogrodowego grona doda mi otuchy i nowych pomysłów