hanka_andrus
18:43, 06 mar 2017
Różyczki ładne nabyłeś, oby dobrze sie przyjęły. Ja już z cebulowych nic nie kupuję, bo przecież jeszcze dalie mam do posadzenia, a i miejsce na zwykłą cebule i ogórki musze znaleźć. A gdzie jeszcze jednoroczne, i rabata z łączką? Będę upychac po doniczkach chyba. 
A jeszcze czekan na giełdę kwiatowo-kiermaszową. Tam to już jest szał! Bo i pyłek pszczeli do kupienia, i jakieś chciejstwo za kieszeń pociągnie, a rencina przykrótka, niestety. I tak poszalałam tego roku z zakupami, tylko nie wiem co z tego wyrośnie.

A jeszcze czekan na giełdę kwiatowo-kiermaszową. Tam to już jest szał! Bo i pyłek pszczeli do kupienia, i jakieś chciejstwo za kieszeń pociągnie, a rencina przykrótka, niestety. I tak poszalałam tego roku z zakupami, tylko nie wiem co z tego wyrośnie.