Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z ogródka na wsi

Z ogródka na wsi

Rumianka 22:42, 27 mar 2017

Masz zmartwienie z powodu pieska...współczuję Ci i wierzę, że odnajdzie się...
Aurelllia 23:09, 27 mar 2017

A może ogłoszenia na słupach porozwieszaj ? ktoś przeczyta i może odda no chyba, że taki chytry i zachłanny i nie odda :/
Aurelllia 07:50, 28 mar 2017

Radziu a co Cię do Warszawy wywiało?
gosika67 22:52, 28 mar 2017

Radziu współczuję Ci , może piesek się jeszcze znajdzie.
Przysłali mi rośliny z benexa i też dostałam gratis 10 cebulek szczawiku, ale nie będę tego sadzić, to nie moja bajka.
To co Tobie przesłali to już coś z tym robiłeś? Nie wiem czy sadzić w doniczki czy wprost do gruntu.
Radziu2013 02:31, 29 mar 2017

Aurelllia napisał(a)
Radziu a co Cię do Warszawy wywiało?

Boże!!! To byla najbardziej męcząca wycieczka ( chociaż na jeden dzień). Pojechaliśmy do Warszawy żeby wystąpić jako publiczność w programie Milionerzy ( także być może będę pokazany w tv bo siedziałem w 1 rzędzie)

Moje odczucia są takie: Hubert U. - prowadzący widać że jest zarozumiały, zadufany w sobie i pyszny - tak myślałem zanim spotkaliśmy sie z nim po programie, a po spotkaniu uświadczyłem sie tylko w przekonaniach ( czekaliśmy na niego 30 min. a on przyszedł i bez żadnego entuzjazmu czy odrobiny wdzięczności po prostu stanął do zdjęcia i poszedł sobie.
Radziu2013 02:36, 29 mar 2017

gosika67 napisał(a)
Radziu współczuję Ci , może piesek się jeszcze znajdzie.
Przysłali mi rośliny z benexa i też dostałam gratis 10 cebulek szczawiku, ale nie będę tego sadzić, to nie moja bajka.
To co Tobie przesłali to już coś z tym robiłeś? Nie wiem czy sadzić w doniczki czy wprost do gruntu.

Też dostałem szczawik i mam nadzieje ze go gdzies wcisnę
Rośliny z brmenexa powędrują wprost do gruntu po 15.04.

To czy wsadzisz w doniczki czy nie będzie miało wpływ na to kiedy z zakwitną czy szybciej czy później. Ja jedne mieczyki posadziłem już dawno w domu żeby je podpędzić i kiedy te będą przekwitać to zakwitną te wsadzone wprost do gruntu
Aurelllia 08:25, 29 mar 2017

Radziu kiedy emisja?
hanka_andrus 08:33, 29 mar 2017

Nie zazdroszczę takiej kowbojskiej jazdy! A odczucia też ważne, jak będziesz w przyszłości celebrytą, pamiętaj o tym doświadczeniu i takim nie bądź!
Ale morał jako podsumowanie z wycieczki!
Miłego dnia
sylwia_slomc... 08:35, 29 mar 2017

Radziu2013 napisał(a)

Też dostałem szczawik i mam nadzieje ze go gdzies wcisnę
Rośliny z brmenexa powędrują wprost do gruntu po 15.04.

To czy wsadzisz w doniczki czy nie będzie miało wpływ na to kiedy z zakwitną czy szybciej czy później. Ja jedne mieczyki posadziłem już dawno w domu żeby je podpędzić i kiedy te będą przekwitać to zakwitną te wsadzone wprost do gruntu

Śzczawik w zeszłym sezonie i mnie przysłali, wsadziłam nie pawalał nie wykopałam przekonana, że zmarznie, zmarzły tylko cebule matki , nowych przybyszowych jest pełno, ciekawe czy wyjdą , jeśli tak to może do lasu przeniosę bo na rabacie mi się nie podoba
Doszła paczka? bo Paweł wczoraj już odebrał
Radziu2013 10:16, 29 mar 2017

Sylwia nie wiem nie rozmawiałem z babcią a paczka miała dojść na wioskę do babci