Ja chyba postawię póki co na jakaś miniaturową odmianę Duże zajmują dużo miejsca, no ale są na pewno dużo ładniejsze, z tym że ja do końca nie wiem gdzie bym ją posadził bo w jej miejscu rośnie ju co innego
Ja ogólnie kocham trawy zwłaszcza rozplenicę, chociaż nie mam póki co za dużo egzemplarzy, ale kto wie może kiedyś powstanie u mnie ogródek stworzony tylko z traw
Tak myślałem Kasiu że to ty ale pewny na 100% nie byłem Wiedziałem że ktoś z za granicy
Cholercia to szkoda że Rubensy u nas nie trwałe bo strasznej chęci na nie naprałem No trudno... trzeba znaleźć coś innego
No jeszcze nie doczytałam ,ale spróbuje ja przepikować pojedynczo,
dlaczego dopiero za rok bedziesz próbował?do maja możesz wysiewać,siej -zobaczysz czy Ci wzejdzie
Radku, Rubensy u nas pewnie dadzą radę, tylko te sadzonki na starcie zbyt mikre są. Moje dwie, jeszcze mrugają, ale dopiero przy samych korzonkach. Tylko u mnie było bez śniegu, i do tej pory zimnica. Jak przyjdzie ciepło, pewnie ożyją. Musiały główne pędy zmarznąć, pzecież były jeszcze nie zdrewniałe. Ja mam nadzieję, że mi jeszcze się rozrosną.
Radku, Viola ma racje. Trzeba szukac ladnych, podrosnietych roslin z pewnego zrodla, wtedy szanse na ich piekno jest duze
Moje montany przeszly i powodz i tornado, byly polamane i palone sloncem, targane wiatrem, teraz mrozy do -8 i zyja. Zyja rowniez te co tutaj kupilam i wyslalam do Polski, rowniez w zimne rejony. Moze warto dac im szanse....?