Haniu,
kiedy przyciąć liście truskawek po zimie? Czy jak już miną te nadchodzące mrozy to można? I czym je najlepiej dokarmić na start w sensie truskawki nie liście
u nas tez mrozy zapowiadaja i sniegi a mi sie juz lapki do ogrodu wyrywaja. Dzis troche porobilam ale znw bedzie przerwa przez to zimno.
"Nie moge na dluzej zostac" -wyszeptala Chwila Szczescia - "ale wloze w Twoje serce wspomnienia"
I u nas prognozy na minusie, w tę niedzielę -7 w nocy. Ale w sumie aż do 30 marca zimno. Porownywalam wiosne do ubieglorocznej, mniej więcej podobnie.
Sprzęt nadal w naprawie?
Miłego dzionka mimo aury
Macham Hanusia
zimno no sprawdziło się zima jeszcze nie odpuszcza ale pewnie już niedługo... wczoraj tak głośno wieczorem ptaki śpiewały one już wiedzą że to ostatnie podskoki zimyyy
Tak,u siebie też na wieczornym spacerze kosów slyszalam.
U mnie kosy nie odleciały, zyją przez cały rok, pełno ich mam i bardzo lubię, nie są bojaźliwe, ale gonię, coby psy nie złapały. Pada u mnie śnieg, ostatnie 3 miesiące zero, to teraz nadrabia