Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wymarzony sielankowy ogród.....

Wymarzony sielankowy ogród.....

Monia81 21:21, 24 lip 2024

sylwia_slomczewska napisał(a)
Monia druga cześć ogrodu mega się rozrosła już I nowe elementy widzę

No trochę tak, jak byłyście z 4 lat temu, albo 5, tak ten czas ucieka,że nie pamiętam, to dopiero zaczątki były tych miejsc zapraszam ponownie
Monia81 21:24, 24 lip 2024

Margo2 napisał(a)
Królowo gaury, jest przepięknie.
Jak ja bym chciała, żeby gaura sie u mnie wysiewała.
U mnie wegetuje.
Ale może kiedyś?
Miałam być we wrześniu w Waszych okolicach, ale plany sie zmieniły.

Gosia czy królowa to nie wiem, no ale pierona u mnie rośnie i widać, że jej pasuje szkoda, ale jak to mówią co się odwlecze to nie uciecze
Monia81 21:26, 24 lip 2024

Ewa777 napisał(a)
Monia stworzyłaś cudowny sielankowy ogród

Ewuś dziękuję udało się i to nas bardzo cieszy, bo jak siądę na tarasie i patrzę na to co przede mną to jestem zachwycona
Monia81 21:30, 24 lip 2024

Anitka napisał(a)
Bardzo się cieszę, że mogłam Was odwiedzić ponownie. Tytuł wątku w pełni oddaje charakter Waszego ogrodu. Taki właśnie sielankowy. Romantycznie wijące się linie rabat, swobodne, przemyślane nasadzenia a sprawiające wrażenie jakby natura sama decydowała jaka roślina gdzie się pojawi. Sporo klimatycznych miejsc i zakątków, świetna część z sadem i warzywnikiem. Podziwiam za ogrom pracy jaki wspólnie wkładacie w to Wasze wymarzone miejsce. Dziękuję za przemiły dzień w Waszym towarzystwie.
Widok z tarasu jest świetny.

Anitka to ja dziękuję raz jeszcze za super towarzystwo i za piękne ujęcia bardzo się cieszę, że nasz ogród i nasza praca jest tak odbierana lubię sobie jak mam czas posiedzieć na tym naszym tarasie i popatrzeć, a buźka sama się śmieje buziaki
Monia81 21:32, 24 lip 2024

Kordina napisał(a)

Kochane moje co to są za limonkowe proste trawki, które powtarzają się w ogrodzie?
Selseria jesienna? Kostrzewa Golden?
Jak piękny ogród to i piękne zdjęcia

Widzę, że Anitka już odpowiedziała jakiś niedoczas znowu mam, ale powoli nadrabiam Bożenko buziaczki i dziękuję
Monia81 21:34, 24 lip 2024

April napisał(a)
Zazdroszczę spotkania. Ach te łany gaury u ciebie to strzał w dziesiątkę. Wspaniale to wygląda.
Zresztą wszystkie miejsca bardzo fajnie pomyślane

Jolu a jak tam właśnie gaura, daje radę u Ciebie?, fajne te nasze spotkania są, oby było ich zawsze dużo
Monia81 21:36, 24 lip 2024

MartaCho napisał(a)

Nie wiem, jak to się mogło stać, ale gdy poznałam zdjęcia Twojego ogród, to zawsze mi się wydawało, że za tą chatką to już nic więcej nie ma A jest tyle dobroci i tyle piękna! Wspaniały, lekki i zwiewny, naturalny i klimatyczny ogród! ławeczki i huśtawki ukryte tu i ówdzie zapraszają do błogiego odpoczynku w sielskich okolicznościach przyrody!

Martuś dziękuję za tyle ciepłych słów no działkę mam wielkości 40 arów, więc jest tego trochę do ogarnięcia, staram się, no ale wiadomo, czasami poślizgi różne są
Monia81 21:38, 24 lip 2024

sylwia_slomczewska napisał(a)
Bajecznie jest zwiewnie i lekko jak sama Monia

Sylwuś bo się czerwienię buziak wielki
Monia81 21:39, 24 lip 2024

Ewa777 napisał(a)
Ten placyk ogniskowy też jest rewelacyjny

Też go lubimy i nawet parę razy w sezonie używany lubimy kiełbaski z ogniska
Monia81 21:42, 24 lip 2024

Urszulla napisał(a)
I ja dziękuję Właścicielom za przemiłą gościnę Sam ogród zrobił na mnie duże wrażenie poukładaniem i tematycznymi zakątkami

Widok z tarasu na gaurę obłędny. Super prosto urządzone przejście do przedogródka.

Ula cieszę się bardzo, że zjawiłaś się u mnie i była okazja, żebyś na żywo zobaczyła też nasz kawałek ziemi bardzo dziękuję za fotki, to zawsze inne spojrzenie, a po tylu zdjęciach już widzę coś do lekkiej zmiany