Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja działeczka, moje marzenie, moje pierwsze na niej kroki

Moja działeczka, moje marzenie, moje pierwsze na niej kroki

sierotka 10:42, 10 lut 2018

Wacław ładne mi to cudnie jak zlatują się do śniadania

Aniu dzięki stawiam na pigwę i dereń

I znów poszukiwania po szkołkach a one jeszcze pozamykane a śnieżek u mnie pruszy delikatnie wiosna się oddala ha ha
gosika67 11:53, 10 lut 2018

Hej widzę,że się ostro przygotowujesz i i roślinki wschodzą, co siejesz?
Mary 11:55, 10 lut 2018

sierotka napisał(a)
Hejka potrzebuję porady co mam posadzić w miejscu lekkiego nachylenia działki i tam jest pod trawnikiem mokro a czasami po obfitych opadach pod wierzcnia warstwą jest niecka z wodą .
Może znajde fotkę to pokażę zaraz

Może u Anki znajdziesz podpowiedzi. Sadziła między innymi derenia Midwinter Fire.
https://www.ogrodowisko.pl/watek/4734-kiedys-bedzie-tu-ogrod?page=326#post_7
sierotka 13:22, 10 lut 2018

Gosiu to bazylia uwielbiam ją w sałatkach w sosach zupach etc a kiedyś łukiem mijalam na zasadzie ze czego nie znam to jest nie do zaakceptowania

Mary dziękuję juź zaglądam
gosika67 16:53, 11 lut 2018

Pokaż koniecznie co zdobędziesz na ogrodniczych.Ja trochę siedziałam na necie i oglądałam ozdoby ogrodnicze.
sierotka 17:22, 11 lut 2018

A gdzie są ? ja szukam postaci babcię z koszykiem np ha ha
anka_ 21:18, 11 lut 2018

Bogusiu troszkę zazdroszczę działki o zróżnicowanych warunkach. Większe spektrum roślin można posadzić. U mnie niestety mokro... bardzo mokro...
Midwinter Fire w fazie ekstramalnych testów. Jak przeżyje to będę dosadzać go duuuużo...
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
anpi 12:30, 14 lut 2018

Bogusiu ja mam figurki z z Biskupic( na trasie Chełm- Lublin )jak chcesz dam Ci namiar na priv.
sierotka 14:06, 14 lut 2018

anka_ napisał(a)
Bogusiu troszkę zazdroszczę działki o zróżnicowanych warunkach. Większe spektrum roślin można posadzić. U mnie niestety mokro... bardzo mokro...
Midwinter Fire w fazie ekstramalnych testów. Jak przeżyje to będę dosadzać go duuuużo...

Witaj Aniu Ogolnie działka jest ok woda na niej nie stoi jest tylko w jednym miejscu i nie duzo .Osłonięta jest od silnych wiatrow lub mrozu .Jest dośc wilgotna poniewaz tereny te są porządnie wilgotne zaraz znajdę fotkę i pokaże jak stoi woda
sierotka 14:07, 14 lut 2018

anpi napisał(a)
Bogusiu ja mam figurki z z Biskupic( na trasie Chełm- Lublin )jak chcesz dam Ci namiar na priv.

Dzieki Anpi juz szukam